Suat Kara
Parçalı Üye
- 8 Ocak 2021
- 4.634
- 6.578
- 648
*carvahal konusuna son mancity eslesmesinde bende deginmistim. keza rovans macinda onla beraber casemiro bayagi es gecildi bir cok pozisyonda.Şampiyonlar liginin en çok kollanan takımı Real için UEFA yine elinden geleni yapıyor.
Realli oyuncular resmen Liverpoollu oyuncuları döverek savunma yapmaya çalışıyor.
*Carvahalin ilk yarıyı kartsız kapatması mucize
bir dakiak icinde iki faul yapti carvahal-2.faul normalde sari verilir. guresir gibi faul du arkadan cekme.
diaz'a saglam markaj uygulamak istiyorlar. carvahal,valvarde ikilisi yerinde alan daraltmalarina ragmen - diaz yine de kosu yolu vs bulmasina ragmen *de_kollektif kararlar vermesinden dolayi heba oldu bir kac atak...
ayni sey salah icin de gecerli. *asiri konsantrasyon bazen geri tepebiliyor. kollektif oynasa ikiye biri bolca dusunse veya ice kacsa pozisyona rahat girecek..kac top kaybetti salah ve diaz ben sayamadim.
on alanda sade ve kollektif oyunu mane dusunuyor. bir tik geride ise thiago.
kanat beklerden solda oynayan daha fazla bindirme yapmali. ben yeterli bulmadim kendisini ilk yari ozelinde.
real ataklari bariz vinicius kanadindan olacagi icin, sol bek'in diaz'a bol bol katki vermesi gerekir-di....
tum bunlarin sonunda; liverpool ilk yari resmen cok ezici bir pozisyona girme ustunlugune ragmen yariyi gol atamadan kapamasi futbolun cilvesi olsa gerek----- az daha bi cuval incir berbat olacakti lpool kalecisi yuzunden.
2.yari su taraf alir diyemiyorum. hem real'in bu sezonki ilginc tur maclari,,,hem lpool'un bazen sacmalamasi sacma bi golle yenilmesi vs...bunlari gorursek sasirmamali....
on alanda jota nin bitiriciligi ve kendini unutturmasini lpool ariyor..girerse golu olur.