Fenerbahçe geçen seneki gibi kötü. Takıma Pelkas girer ve forvet transferi yaparlarsa ne olur bilemem ancak Altay-Szalai ve bu maç özelinde Tisserand dışında iyi performans sergileyen olmadı. Mesut gol attı ancak vasattı.
Dediğim gibi ligin henüz başı takımlar hakkında konuşmak için erken ancak Fenerde geçen seneden bu yana mantalite olarak değişen bir şey yok. Yalnızca farklı olarak 3 lü defans oynuyorlar onu da ikinci yarının başında 4 lüye çevirdiler.
Fenerin işi zor…

Bu arada ilk yarı bitiminde söylediğimizi tekrar söyleyelim, Adana tamamen sezon başlangıcı gazı ile, bireysel oyuncularının yetenekleri ile bir şeyler yapmaya çalışan bir takım görüntüsü verdi. Orta sahaları yürüyerek geçiliyor, ona rağmen Fb'i ikinci yarıda sahadan sildiler. Bir ara dakika başı gol pozisyonlarina giriyorlardı.

FB ise bayağı eksikti. En önemli iki tabelacisi yoktu. Bu yüzden önemli bir 3 puan aldılar diyebiliriz.

İnşallah FB bu sistem ile devam eder. İnşallah da iyi bir forvet ve iki kanat almazlar.

Kesinlikle Sinan ortadaki en iyi isimdi spiker sırf yaşlı diye Gökhan inleri övmeye çalıştı .
Herif bayağı oyunu karşı sahaya yığıyor bayıldım ya bizde olmasını isterim yan pas geri pas yerine teknik kullanarak rakibi ekarte ediyor.
Kaandı sanırım bekleri ona da bittim. Yedek olarak Ömeri falan göreceğine bu ikisini gönülden görmek isterdim Ömer'e göre 3 kat futbolcu bu ikisi.

Mızmız arda, kronik sakat emre, ömer yerine isteyeceğim 3'lü
Kaan-sinan-gökhan üçlüsü olurdu. Bayağı level atlatırdı takımı.

Ads aybabadan kurtulup yabancı bi hoca getirmesi lazım. Yazık şu kadroya, adamın 2. bi hücuö planı yok. Hep aynı şeyleri denediler

Herif bayağı oyunu karşı sahaya yığıyor bayıldım ya bizde olmasını isterim yan pas geri pas yerine teknik kullanarak rakibi ekarte ediyor.
Kaandı sanırım bekleri ona da bittim. Yedek olarak Ömeri falan göreceğine bu ikisini gönülden görmek isterdim Ömer'e göre 3 kat futbolcu bu ikisi.

Kaan bayağı iyi topçu imiş gerçekten. Genç bir arkadaşımız mi acaba?

Maçı izleyemedim ama yorumlardan gördüğüm yine balına bir 3 puan almışlar

Madem 3 puanı almışlar, bunu mezudun golüyle almalarını pozitif olarak yorumluyorum

Hazirlik maçında besiktas maçında kaçırdığına görsen öyle demezsin. Tam bir embesil ne sutu var ne pası. Böyle yabancı gelmesin ülkeye. böylelerini yasaklasinlar
Nerden bulup getiriyorlar böyle adamları ? bir de 33 yaşındaymış bu herif verdikleri her kuruş boşa

Kaan kanak eskisehirdeydi 8. Olduğumuz sezon sanırım ligdelerdi o yıl çok beğenmiştim daha 19 du ama sonra beklenen gelişimi gösteremedi..
Sinan Kurtun genç yaşta bizle de ismi geçiyordu Almanya'da epey potansiyelli gençlerden biriydi patlamayinca bizim liglerde dolanmaya başladı .. Geçen sezonun sonlarına doğru coştu Adana'da normalde bu kadar degildi

Bu arda slazainin iyi görünmesinin nedenleni defansta 5li olmaları hemen önlerine gustavo geliyor 6 kişi oluyorlar bu sayede sadece topu uzaklaştırmaya odaklanıyor.
Birde her ortada işin piçliğini bulmuş kolları arkada birleştirip vücudu genişletiyor nasılsa arkada diye el çalmıyorlar. Futbolun piçliğine kafa yordukları kadar futbola yorsalar işi çözecekler de işte olmuyor genleri izin vermiyor.
Değinmeden edemeyeceğim heriflerin yardımcı hocası yerinde durmuyor sadece üretim yapıyor hocaya iletiyor yönlendiriyor bizimkilerde geri pas verip hoca sinirlenince oflayıp takdiri ilahi diyorlar. Çok sinir oluyorum bu işe ben ya çalışan yardımcı istiyorum kardeşim

Geri
Üst Alt