- 6 Eylül 2014
- 83.163
- 56.753
- 4.283
Balon geçiyor zaten içinde kendini ele vermişasombalonga ne mal herifmişsin lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Balon geçiyor zaten içinde kendini ele vermişasombalonga ne mal herifmişsin lan
1995 albümü şahanedirbulent beyi severmısın
Herif bayağı oyunu karşı sahaya yığıyor bayıldım ya bizde olmasını isterim yan pas geri pas yerine teknik kullanarak rakibi ekarte ediyor.Kesinlikle Sinan ortadaki en iyi isimdi spiker sırf yaşlı diye Gökhan inleri övmeye çalıştı .
Tam Tudor'luk takımAds aybabadan kurtulup yabancı bi hoca getirmesi lazım. Yazık şu kadroya, adamın 2. bi hücuö planı yok. Hep aynı şeyleri denediler
Belhanda çıkması doğru Sinan bile belhandadan iyi oynuyor. Balo durması lazımdı. Padiba malın tekiBu gerizekalı dippa malonga falan oyuna alacağına bari balotelli ile belhanda sahada kalsaydı bu ne yav gözlerim kanadı
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kaan bayağı iyi topçu imiş gerçekten. Genç bir arkadaşımız mi acaba?Herif bayağı oyunu karşı sahaya yığıyor bayıldım ya bizde olmasını isterim yan pas geri pas yerine teknik kullanarak rakibi ekarte ediyor.
Kaandı sanırım bekleri ona da bittim. Yedek olarak Ömeri falan göreceğine bu ikisini gönülden görmek isterdim Ömer'e göre 3 kat futbolcu bu ikisi.
Mızmız arda, kronik sakat emre, ömer yerine isteyeceğim 3'lü
Kaan-sinan-gökhan üçlüsü olurdu. Bayağı level atlatırdı takımı.
Kaan bayağı iyi topçu imiş gerçekten. Genç bir arkadaşımız mi acaba?
HeybetFb tek farkli alir
Nerden bulup getiriyorlar böyle adamları ? bir de 33 yaşındaymış bu herif verdikleri her kuruş boşaHazirlik maçında besiktas maçında kaçırdığına görsen öyle demezsin. Tam bir embesil ne sutu var ne pası. Böyle yabancı gelmesin ülkeye. böylelerini yasaklasinlar
Herif bayağı oyunu karşı sahaya yığıyor bayıldım ya bizde olmasını isterim yan pas geri pas yerine teknik kullanarak rakibi ekarte ediyor.
Kaandı sanırım bekleri ona da bittim. Yedek olarak Ömeri falan göreceğine bu ikisini gönülden görmek isterdim Ömer'e göre 3 kat futbolcu bu ikisi.
Mızmız arda, kronik sakat emre, ömer yerine isteyeceğim 3'lü
Kaan-sinan-gökhan üçlüsü olurdu. Bayağı level atlatırdı takımı.