samet aybabayı kovun acil balotelliyi cıkardı macı verdi sen kimsin

bu güzelim topcuları adama emanet etmeyin

Neyse ilk elin günahı olmaz. Ancak bu saçma puanlar ne yazık ki şampiyon belirliyor.

fener yine 10 pozisyon verip 2 pozisyonla maç kazandi.

Padiba denen herifte ne sut var ne pas var sırf atletizm mi var diye topçu yapmislar

balotelli'yi 60'da çııkaran herif dehlenirse adana ligi ilk 10'da bitirir. başkanları şaibeli veya şaibesiz iyi çalışmış.

Fenerbahçe bu şekilde futbol oynayarak en az 10 maç alır bu sene bizde kötü oynuyorlar deriz her zamanki gibi, Fener'e karşı bu forvetler topa vurmayı unutuyor kafayı yemelik durum. Yarın Diabate'nin ilk şutu ağlarda görürüz herhalde bizdeki şansta bu.

Takıma ne kadar Afrikalı doldurursan takımın oyun zekası o kadar düşüyor işte. Fizikli Afrikalı fetişi neden anlamıyorum. Dk olmuş 90+6 adam saçma sapan şut çekiyor. Son paslar falan felaket.

Son düzenleme:
Kaybetmesi gereken bir maçı kaybetmeyen dünyadaki en büyük takım FB'dir. 9 canlılar vallahi bu konuda.

Esas beceriksiz oldukları konu, kazanmaları gereken maçları kazanamiyorlar. Zaten bu yüzden de şampiyon olamıyorlar yıllardır.

Yani şu maçın FB galibiyeti ile bitmesi bir mucize resmen. Ama giderler haftaya içeride (kimle oynadıklarını bile bilmiyorum) x bir Anadolu takımına puan bırakabilirler.

Biraz akıllı olsalar en azından berabere kalabilirlerdi.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Samet Aybaba, Sinan'da ne buldu da oyunda tuttu onu da anlamadım. 4 tane yerli vardı sahada, ilk onu çıkarmalıydı.

Hic onemi yok artik caner yok karambol golu atamiyorlar karambol golu atmadan hic bir halta yaramazlar su altay ve szalia biz almis olsaydik lige ambargo koyardik

Geri
Üst Alt