⚽ SL 21/22 H:1 | Giresunspor 0-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

Kendi takım arkadaşına saldırıp deplasmanda takımı 10 kişi bırakmak normal mi? Bir hesabı varsa maçtan sonra görsün.

İki oyuncu da disipline çağırılır ifadeleri alınır ondan sonra cezası verilir merak etmeyin abi burada kalkıp oyuncuya sallayıp yok kadro dışı bırakılsın yok satılsın yok kontratı fes edilsin diyenlerin Bir çoğu mimli forumda Beşiktaş güzellemesi yapan tipler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takımın haline bak iki pas yapamıyorlar

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Marcao donuste kesinlikle takim ucagina alinmamali. Bir daha da Florya'ya sokmasınlar.

Bir şey olacağını sanmıyorum. Yarın barış fotoları salınabilir. Zaten barışmazlarsa devam ederlerse marcao gider

Takımda bir kolej hıvısı vır
1629145493969.webp

böyle bir kolej mü üstad

Hoca ve yönetim affetse de taraftar acayip kinlendi şu an taraftar da tribüne dönmüşken taraftarın tepkisi nasıl olur kestiremiyorum

Zamaninda Melo da Riera'ya yumruk atmisti. Marcao da Melo da hirslariyla oynayan adamlar. Sogukkanli olmakta fayda var bir karar almadan önce.
Tükürürüm onun hırsına,

Aynı hareketi Luyindama veya Donk'a yapabilir miydi ? yoksa gücü Kerem'e yettiği için mi ?

O mu bu takımın adalet dağıtanı ? defolup gitsin nereye gidiyorsa bu saatten sonra Galatasaray'la hiçbir ilişkisi kalmaması lazım. Sahanın içinde Galatasaray forması giyen bir oyuncuya kafa atıp yumruk sallamak ne ulan kim veriyor ona bu izni ?

Geri
Üst Alt