- 22 Aralık 2014
- 4.005
- 261
- 653
Bunun savunması olmaz o yumruk suratına gelse çenesi kırılsa lato gibi 3-4 ay oynayamaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanalı değiştirdim bu yüzsüz herif yüzündenVolkan Demirel: "Bugün yaşanan konu normal bir konu değil. Biz de saha içinde gergin anlar yaşadık. Ancak bu normal değil. Önce kafa atıyorsun. Boksör gibi yumruk atıyorsun. Çok yanlış bir hareket." (beIN Sports)
Takımdaki iyiler
PVA
BOEY
LUYİ
evet luyi
pva ve boey dk 90da hala ceza sahası içine kosu yapıyorlardı..terim imanını yedikçe normale dönerler tabi
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
6.5 milyon Euro Luk değil gibi malesefHic isik vermedik cicaldau daha ilk maci ama ilk macinda isik vermedi etliye sutluye karismadi berkan taylan dumduz oyuncular sag aciga ve 6 numaraya oyuncu almamiz sart alparslan stoper oynasin ama oyun kuran 6 no alalim
Yavşağa bak ya.yavsağın kendisi sanırsın futbol perisiydi. nerde pislik, küfür varsa orda volkan vardi. konustukca marcao yu savunasım geliyor. mecbur bekliyorum basın acıklamasındna dolayı yoksa simdiye kapardım.

Böyle bir sıkıntı var. Görüntü yok yalan olay dedik ama bu günkü görüntü doğrular nitelikteMarcao-halil olayindan sonra bizi ikinci defa rezil ediyor Brezilyali. Malesef tek secenek -> gitmesidir diye dusunuyorum.
Galatasaray yonetimini ciddi is bekliyor.
Volkan Demirel: "Bugün yaşanan konu normal bir konu değil. Biz de saha içinde gergin anlar yaşadık. Ancak bu normal değil. Önce kafa atıyorsun. Boksör gibi yumruk atıyorsun. Çok yanlış bir hareket." (beIN Sports)