⚽ SL 21/22 H:1 | Giresunspor 0-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

ISter begenin ister begenmeyin, "Sozlesmesi feshedilsin, kadro disi kalsin" eylemlerini gerceklestirecek butce ve konumda olmayan bir takimiz. Marcao da takimin para eden oyuncularindan biri. Real Madrid olsak yaparsin ama degiliz.

Yapilmasi gereken oyunculari baristirip, kaynastirmak, Marcao'ya ciddi bir ceza ve ultimatom vermek ve Kerem'e de uyarida bulunmak.

Marcao-Kerem konusu disinda van Aanholt sanki cuk oturmus bir transfer gibi, Boey umut verdi, Berkan’in mucadelesi tam bir Galatasarayliya yakisir mucadeleydi. Alpaslan’in son dakikadaki kosusu ve yaptigi mudahale de kiymetliydi bence. Cicaldau umarim takima alistikca daha da iyi olur oturur. Feghouli boyle giderse biraz da kilo verirse 10 numara icin iyi bir alternatif olur forma yarisinda. Emre Kilinc’in iyi bir yetenek olduguna inaniyorum daha fazla sure aldikca forma girip daha faydali olacaktir. Ayrica kaleci Okan da guven veren bir kaleci umarim bu sene daha da tecrube kazanir ve biz de iyi bir kaleci kazaniriz.

Malesef öyle. O hareketi yapan Babel olsa yarın ülkesine yollarlardı. Marcao harcanacak adam değil, değeri düşmeden bu sene oynatılıp yazın satılır tahminimce.
ISter begenin ister begenmeyin, "Sozlesmesi feshedilsin, kadro disi kalsin" eylemlerini gerceklestirecek butce ve konumda olmayan bir takimiz. Marcao da takimin para eden oyuncularindan biri. Real Madrid olsak yaparsin ama degiliz.

Yapilmasi gereken oyunculari baristirip, kaynastirmak, Marcao'ya ciddi bir ceza ve ultimatom vermek ve Kerem'e de uyarida bulunmak.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

marcao bu maç gayet iyiydi. takımda ne yapmaya çalıştığımızı en ezbere bilen, hocanın hangi pas kanalını aradığını en iyi bilen oyunculardan biri. hem hücumda, hem savunmada hocanın yüklediği sorumluluk da çok fazla. öyle hadi baba güle güle diyebileceğimiz bir oyuncu değil.

marcao bu maç gayet iyiydi. takımda ne yapmaya çalıştığımızı en ezbere bilen, hocanın hangi pas kanalını aradığını en iyi bilen oyunculardan biri. hem hücumda, hem savunmada hocanın yüklediği sorumluluk da çok fazla. öyle hadi baba güle güle diyebileceğimiz bir oyuncu değil.
katılıyorum, kerem de rezalet oynuyordu hatta

ama messi bile olsa o olayın açıklaması yok

Arda onderliginde yerli ve yabanci gruplasmasi loading….
2008 - 2009 lu yillar merhaba hep söyledik bunları. Onyekuru muhammedin saf dışı bırakılması ardanin sürekli forma şansı bulması vs. Ardanin olduğu yıllarda hep kaos hep gruplasma taraftarlarla sataşma 7. Sezonu 1 şampiyonluk. O şampiyonluğu da bilen bilir yirtindik alana kadar

Mostafa Mohamed neden 1 dakika bile süre almadı bu adamdan bu şekilde verim alamayız.

Marcao dua etsin o olaydan sonra puan kaybedilmedi. Kesinlikle tedaviye ihtiyacı var. Bu saatten sonra 10 mio veren de çıkmayacak. Tüm scout raporlarına anti profesyonel davranışları girecektir. Gönderileceğini sanmıyorum. 3-5 maç şu olay yüzünden oynamayacak olması korkunç bir disiplinsizlik.

Penaltı fecaat idi ama Diagne çok kuvvetlenmiş her 2 maçta bir kesin gol atar bu form ile. Sadece golde değil oyun katkısı da yapıyor. Penaltıyı bırakması da iyiye işaret inşallah bozmaz.

PvA heyecan verici şekilde fırsat buldukça çıkıyor bu iyi ancak bitirici şut pas bunları da yap artık yani. Heyecanımız boşa gidiyor. Yine de katkısı olacak belli oldu.

Boey çok faydalı. Rakip karşılama çalışması lazım.

L. Dama hırslı oynuyor bu güzel de yine benzer kayıplar yapıyordu Giresun'lular yavaş kaldı yoksa hediye yapabilirdi. Galiba bu tarzdan artık vazgeçmeyecek böyle kabul edeceğiz. Hata riski açtığı anları saymazsak ben beğendim.

Giresun, Piesvi gibi önde basmaya çalıştı özellikle Taylan'a basıp hataya zorladılar işe de yarayacaktı neredeyse. Hüsamettin Giresun adına maçı yok etti. Bence Ptt ligi için bile zayıf bir oyun ve zeka da futboldan para kazanabilmesi üzdü. Smackdown'a yönlendirsinler.

Geri
Üst Alt