- 21 Eylül 2012
- 6.810
- 5.006
- 1.843
puan kaybı garanti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cigaldau yok hocammuslera
boey luyindama marcao pva
emreK taylan berkan
kerem mustafa babel
bence hoca scotland'da bu maçı düşünerek arda-diagne-fegh ile başladı. emreK-babel ve MM bu üçlünün yerine ilk onbirde olacaktır.
Cigaldau yok hocam
aa doğru. onu unutmuşuz, emreK yerine ciga oynar o zaman.Cigaldau yok hocam
ben de olsam emreyi koyarım ama muhtemelen dünkü maçtan sonra fegi koyacak hocafgholi yerine kılınç olursa altına paraf atarım
Şaibe filan yok samsunluların ağlamalarını buraya taşımayalım. Ayrıca hoca var şampiyon hoca tıpkı Samet Aybaba gibi. Transfer de yapılıyor. Tahta kapalı olduğu için aylarca para beklendi tff den daha yeni açtılar. Kendi yağında kavrulan bir ekip işte. Akhisar gibi bişey olacaktır.Bu Giresun zaten şaibeli çıktı filan diyorlardı dogrulugunu bilmiyorum ama ne hoca almışlar ne transfer yapmışlar sebeb ne acaba kadroları 2.lig seviyesinde
Hakan keleş hoca filan değil su an bana gore hocasizlar yani ki çok geçmez kovulur keşke Akhisar gibi olsalar ama sikecilerle olan maçta izledim 8 9 tane 11e oyuncu ihtiyaçları var aldıkları adamlar kimler bilmiyorum ama gördüklerim vasat altiydi şu an için güzel olan tek şey stadları ama iyi bir hoca ve iyi oyuncular almazlarsa işleri zor bu ligteŞaibe filan yok samsunluların ağlamalarını buraya taşımayalım. Ayrıca hoca var şampiyon hoca tıpkı Samet Aybaba gibi. Transfer de yapılıyor. Tahta kapalı olduğu için aylarca para beklendi tff den daha yeni açtılar. Kendi yağında kavrulan bir ekip işte. Akhisar gibi bişey olacaktır.
Neden yok?Cigaldau yok hocam
Hakan hoca Sivas'ta da güzel işler yapıyordu. Ömer Erdoğan'dan, Şenol Can'dan, İlhan Palut'dan aşağı filan olduğunu sanmıyorum. Elinden geleni yapacak bu kadar haksızlık etmemelisiniz bence. Giresun kadro olarak ptt de de vasattı. Kontraya dayalı kompakt bir oyunları var. Uzun uzun yazdık bunları ilk sayfalarda var. 0 bedelle oyuncu topluyorlar. Her gün oyuncu geliyor neredeyse, alınan oyunculardan bir ikisi hariç hepsi iş yapacak adamlar. 4-5 adam daha gelecek. Bu takımın oturması öyle hemen olmaz şimdi olumsuz bakanların yorumlar ilerde değişecektir. 6 hazırlık maçı yapmış fb karşısında beklediğimde de iyi durdular. Bugün için Giresun'la oynamak bizim için şanstır. Ancak kısa zaman içinde yenmesi zor bir ekib haline bürünecekler.Hakan keleş hoca filan değil su an bana gore hocasizlar yani ki çok geçmez kovulur keşke Akhisar gibi olsalar ama sikecilerle olan maçta izledim 8 9 tane 11e oyuncu ihtiyaçları var aldıkları adamlar kimler bilmiyorum ama gördüklerim vasat altiydi şu an için güzel olan tek şey stadları ama iyi bir hoca ve iyi oyuncular almazlarsa işleri zor bu ligte
Bize gelmeden 2 gün önce maça çıkmıştı.Nelsson oynar mı emin olamadım
3 gün takımla beraber antrenman yapacak herhalde