⚽ SL 21/22 H:1 | Giresunspor 0-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

Arda feg diagne falan cikacaz. Bu maçı kazanırız ama çıkan kadro ileriki haftalar için bizi çok fena yanıltacak. Kadro gençlestiriyoruz 3 sene verin bana diyen hocamız 35 lik heriflere bel bağlıyor. Arda olmazsa babeli düşünür çünkü. Diagne tutmazsa falcaoyu diriltmeye çalışır. Zorla kendi aldırdığı muhammedi barış Alperi emre kilinci düşünmez. Cicaldauyu keser emre akbabayi oynatmaya çalışır. Morutan gelse yerine feghouliyi zorlar sağ kanatta. Fazlasıyla can sıkan bi durum.

Arda feg diagne'nin ayni anda sahada olacagina ihtimal vermiyorum ben

Mus
Boey - Nelsson - Marcao - PVA
Taylan - Berkan
Feg - Cica - Kerem
Mo​

Muslera-boey-larrsen-Marcao-van aanholt-Kerem-Taylan-Berkay-Alex-Bariş-Mohammed 11 ile çıkmamız lazım ama hoca sol kanatta yapar bir güzellik.

sezonu erken açmamız sebebiyle trabzon maçına kadar takılmadan gideriz diye düşünüyorum.

sezonu erken açmamız sebebiyle trabzon maçına kadar takılmadan gideriz diye düşünüyorum.
yapmamız lazım esasında.artık cidden lig başı dahi puan kaybetme lüksümüz yok.yani o kadar ki şunu söylemek gerekirse nağmalup şampiyon bile olmamız lazım.eze eze vura vura parça parça ede ede olmalıyız öyle böyle değil göz dağının everestini sunmalıyız.hele rizeymiş hataymış kayseriymiş felan gıcık takımlara rencide edici mağlubiyet tattırmalı içerde dışarda kargayı pert etmeliyiz.kimin bu ülkede kral olduğunu sonsuza dek beyinlerine vidalamalıyız.

Hoca arda fegh ikilisini oynatacaktır, sonra randers maçını düşünüp 2. yarı çıkarır

St maçında 4 gol attık diye gözleri kamaşmıştır şimdi yine, tamam bu sefer tutturdum demiştir

Yine aslında olmayan ve olmayacak şeyleri gerçekmiş gibi yazıp hezeyanlaniyorsunuz. :)

Lig başladı hala orta saha yok
Şu kurulan kadrolara bakıyorum..
Senelerdir rezalet geçen transfer dönemlerinden sonra bu senede hiçbir değişiklik yok.Planlamada yapılan hatalar.
Defans bölgesinin komple yabancı yapılması..
orta saha ve ilerisinin bir,iki isim dışında aynı olması. Bir iki isminde kötü demiyorum ama ne vereceği belli değil.

Arkadaş lige önem veriliyor. Avrupa ikinci plana atılıyor. Biz defans bölgesini komple yabancı yapıyoruz. Şu ligde ortalama defans oyuncularıyla şampiyon olabilirsin. Fakat orta saha ,kanatlarda fark yaratacak oyuncuların olmazsa sıkıntı yaşarsın.
yahu daha geçen sene gördük bjk welinton,nsakala,ersin gibi adamlarla şampiyon oldu.
Her sene göstere göstere yapılan hatalardan bıkmadık.

Hücum oyuncularımız çok zayıf. Transfer falan da gelmedi. Bu transfer dönemi sonuna kadar hücuma yönelik transfer gelmezse dönemin tamamı boey ve pva hariç fiyasko. Nelssona verilen 7m euro ile Kaan Ayhan ve Doğan Alemdar ikisi birlikte zorlanabilirdi.
Ben anlamadım scout sevdasına yakalandık gibi bu ligde şampiyon olamazsan zaten değerleri yükselmeyecek ve ya o serbest kalış bedelleri falan Avrupa’da başarı gelmediği sürece ödenmeyecek.
İlk 11 e 5-6 tane satılabilecek adam , 5-6 adet de şampiyonluğu getirecek adam lazımdı. Felsefemizi bu yönde yapmalıydık. 11 tane genç oyuncu ile şampiyonluk potasına girsen elindekini de verirsin. Malesef Tr ligi gerçekleri.

Emre K bence kesin oynar

PvA rotasyona gidebilir mi acaba

Muslera
Boey Victor Marcao pva/Ömer
taylan
cic Berkan
kerem Emre k
disgne/Mostafa

Geri
Üst Alt