- 16 Haziran 2010
- 203.188
- 155.031
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olaydı da izleyeydikLisans sorunu
sağ kanatta oynamaz sanki üç sekizle önlerinde oynatılır keremide serbest forvet arkası oynatır.cicaldau şaşa ile sağ tarafı kullanır berkanda pva ile.Feghouli’nin bugün sağ kanatta bir depar atmaya kalkıp sonra uyluk arka adalesini tutarak kenara geldiğini görür gibiyim, inşallah öyle bir şey olmaz tabi
Hiç sanmıyorum, öz evlat olma yolundalar. Hatta Fegh indirimli saözleşme imzalamak istiyormuş falan diye haber çıkmıştı, son maçta gol attı kurtardı gibi kelleyi, ama Mostafanın ağzı ile kuş başka bir yeri ile balık yakalaması lazım.bi renktaşın dediği gibi inşallah digne ve fegi satmak için sahaya sürüyordur
Lisansını çıkaramamışlar galibanelson neden yedeklerde bile yok
Lisansı yetişmedinelson neden yedeklerde bile yok
Renkdaş öncelikle öz evlat olacaksın bin kere söyledim.kadroya almadığımız barış alper'in bonservisine 5 milyon mu vermiştik
lisans çıkaramıyoruznelson neden yedeklerde bile yok
Gotu dayayip faul al demistir berkanin o kekodan ogrenecegi hicbir sey yokGalatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’im yardımcısı Selçuk İnan, orta sahada görev alacak olan Berkan Kutlu ile saha ortasında uzun süre konuşup yapması gerekenleri anlattı. (@AliNaciKucuk)
berkan ve taylana melonun eğitim vermesi lazım cicaldauya selçuğun.Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’im yardımcısı Selçuk İnan, orta sahada görev alacak olan Berkan Kutlu ile saha ortasında uzun süre konuşup yapması gerekenleri anlattı. (@AliNaciKucuk)
Soso ve falcao ile anlaşarak fesih yoluna gidemezmiyiz acaba biz hariç herkes yapıyor.bunu
15milyonkadroya almadığımız barış alper'in bonservisine 5 milyon mu vermiştik