⚽ SL 21/22 H:1 | Giresunspor 0-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

şuna bak galibiyete sevinemiyoruz arkadaş ya. böyle bi olay niye yaşandı çok merak ediyorum

Galibiyet iyi oldu takım gedson ve morutanla daha iyi olacaktır hevesle puan kaybetmemizi bekleyen sahaya meteor düşse hocadan bilip suçlayan hırsından aşırı tepki verip hata yapan marcaoyu göndermeye çalışan buradaki kuşlara da geçmiş olsun

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir tebrik de Okan’a gitmesi gerek. Muazzam maç çıkarttı bugün.
Bu sezon Giresun macerası ona eminim çok şey katacak. 2 sezon sonra Galatasaray kalesini devralacaktır.

Öncelikle marcao hemen gönderilmeli ben marcaoya da kızmıyorum Fatih terim tipik disiplin eksikliği baba oğul ilişkisi ile klup yönetilmez son pozisyonda Emre’nin çektiği şutu kendine izletirim başına Necati Ateş’i dikerim ne iş yaptıkları da belli değil bunların Emre’ye oradan 1000 şut çektiririm idmandan sonra oyuncu değişiklerine bakıyorum gönderilmesi istenen falcao oyuna giriyor Mustafa’yı almıyor Babel giriyor barış yedeklere almamış bakıyorsun arda giriyor bir tane genç oyuncu yok evlat ilişkileri saçma sapan oyuncu tercihleri gençleşiyoruz sözde oyuna girenlerin futbolla alakası kalmamış sanırım futbol Fatih hocayı bırakmış çoktan

fazla sevinemedim yaw ne güzel farka gidecektik bos herif yüzünden mac erken bitti

Kerem ben ona demedim gibi konuşuyor sanki
Marcao yanlış anlamış gibi bir şeyleri

1629146845927.webp

okan & mus

Yerli-yabancı gruplaşması da oluşturması açısından olayda yer alan aktörler de kötü denk geldi

Geri
Üst Alt