⚽ SL 21/22 H:1 | Giresunspor 0-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

sen geçen sene Terimi koruyordun baya.bu sene süngün düşmüş

Kimseyi korudugum falan yok. Ben duruma bakip yorumluyorum olayi. Ayrica fikrimde degisebilir, ne bekliyorsunuz insanlardan ? Surekli ayni seyi bile bile lades diyerek korumasini mi ?

Adana'ya gidin Sinan'ı alın bu çer çöp Anadolu takımında köpek çekip insan dışı şartlarda oynamaya çalışan emre gibileri defedin.

Marcao kaç senedir bu takımda bir tane böyle bir hareketi var mı ?

Mahkeme bile kurulmadan asıp kesmişsiniz ama zaten çoğu mimli hesap buradakilerin

Gerçekler elbet ortaya çıkar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben hiç asıp kesmedim Melih bey. Bakabilirsiniz mesajlarıma.
Daha önce yapmamış olması da bu olayı normal kılmaz.
Mimli hesaplar da ilgilendirmiyor açıkçası.
Ortada çok basit olarak hiçbir koşulda yapılmaması gereken bir hareket var. Dediğim gibi haklı-haksızı da yok olayın. Bu takım arkadaşlarını, takımını yarı yolda bırakmaktır. Olaya da farklı bakamayacağım Kerem %100 suçlu olsa dahi.

Galibiyet güzel,oyun yine berbat. Yine Ardalı mardalı iğrenç değişiklikler. Takım başsız tavuk,herkes gergin. Tabi hiç biri şanlı hocamıza yazmaz. Disiplin,oyun falan td nin görevi değil. Sahi td nin görevi neydiki. Bizdeki hiçbir sorunun sorumlusu değil zira. Terim'in görev tanımını gerçekten merak ediyorum.Ne olursa sorumlusu hoca olacak acaba?

İki oyuncunun da ifadesinin alınıp olaya açıklık getirmesi lazım marcaonun kesinlikle özür dilemesi lazım

Kerem’in de tavır ve davranışlarına dikkat etmesi lazım bir anda götü kalktı resmen bugün sahada resmen yürüdü

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

FT ne diyecek bu konuyla ilgili çok merak ediyorum. En azından konunun ne olduğunu eğer biliyorsa paylaşmalı.

Ulan malzeme verdik şimdi buradan nasıl çevireceğiz bu işi millet anasına sövmeye başlamıştır sosyal medyadan

Geri
Üst Alt