⚽ SL 21/22 H:10 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 25 Ekim

Oyunluk bişey yok
Bjk çok mu iyi oynadı
Texeria 1 dirsek 2 yüze net müdahele birde Taylana basti
1 sarı ile bitirdi
Kaç tane faul atladı ya da basit faul verdi
Ilk gol net muslersya yazar
Penaltıyı atsak ivme de bize dönerdi
Yorulmuştu bjk
Penaltıyı net Cicaldau atmalıydı
Penelti kacicak diye de izlemedim hani
Lig çok uzun tamam 7 puan vs gerideyiz ama fb 2 bin 3 puan önümüzde
Ts olursa da olsun zaten
Bu takım yavaş yavaş pişecek
Bu kadar genç oyuncu vs kolay değil
Sağlık olsun

Sergen'de baslamis yok 3 günde bir mac yok antremanlar, yolculuk. Yav gecin gidin. Alt tarafi top kosturuyonuz üstüne milyonlari kazaniyorsunuz. Sanarsin premier lig'de maca cikiyorlar.

Diagne
Taylan
Muslera

3 kemik bölgede oyuncu berbat oynadı. Yenilmen normal. Penaltıyı ya da öncesini atabilsen beraberlik zaten o bile fazlaydı

Ulan halil denen eleman 2 metreden bos kaleye topu soksa penaötiyi kpnusmayacaz bile ama adam 2 metreden 7 metrelik bos kaleye topu sokamadi.... inanilmaz ya

Bugün kaybettiğimize değil dayak yediğimize üzüldüm. Yapılan sert müdahalelere isyan eden tek bir oyuncumuz yoktu. Melo, Arda gibi oyuncular böyle maçlarda gerekli. Galatasaray'ın en büyük eksiği de budur.

Ulan halil denen eleman 2 metreden bos kaleye topu soksa penaötiyi kpnusmayacaz bile ama adam 2 metreden 7 metrelik bos kaleye topu sokamadi.... inanilmaz ya
Halil aynı Tolga Ciğerci gibi.Pozisyonu o bulunca heyecanlanmıyorum bile.Net gol vuruşu yok, belli ki çalıştığı da yok.Ha Diagne yerine oynasa gol atamasa da geriden gelenlere pozisyon yaratirdi deplasman oyununda.

Ben dengeli bir oyun olacağını düşünmüştüm öyle de oldu penaltıyı atsak kalan dakikalarda daha üstün olacağımız aşikardı, yediğimiz gollerin basit olması can sıkıcı sadece.

Goller disinda Muslera dahil yapilan amator ve anlamsiz pas hatalari da cabasi. PVA en az 6 tane saydim. Taylan 2 kritik en az 5 onemli top kaybi. Liste boyle uzar gider. Ve bunlar duzelecek gibi degil cunku her mac oluyor ve zaten genelde hep ayni isimler yapiyor bunu. Hastalik belli yani.

Mal gibi top oynadık hiç öyle denge falan demeyin. Bjk da bir halt yok, gelen geçen yaslar bunlara, biz kendi malığımıza yanalım. Top falan oynadığı yok bu takımın. Sidik zoruyla gelen galibiyetlerle avunur dururuz bu sene. Takımda orta saha olarak dikine oynayacak bir topçumuz yok, o yüzden gerçek orta saha gelmeden bir beklentiye girmemek lazım.

sporting'in duran toplarla yardirdigi takima karsi duran toptan yedigimiz golle kaybettik. diyecek söz yok. futbolun f'si yok..

kerem, berkan, marcao ve nelsson'a yazik oldu. aslanlar gibi mücadele ettiler.

Orta sahamız acayip vasat. Oyunu rahatlatamiyorlar, dönen topları alamıyorlar. Umarim ocakta gerekli takviyeler yapılır orta sahaya

Erman Toroğlu: “VAR varmıydı bu maçta. Bariz belli bir şekilde Vodafone Park’ta Galatasaray’a operasyon çekildi.”

Rakibi bozmaya calisan futbol’u avrupa’da zorlu deplasman maclarinda oynayabilirsin ama ligde bu futbol’u oynatmaya devam edersen puan kayiplari boyle devam eder.

Geri
Üst Alt