⚽ SL 21/22 H:10 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 25 Ekim

Forvette kim oynar zor bir karar Halil Dervişoğlu uzun süredir süre alamıyor, Mohammed'in performans yükselişte, Diagne ise her zaman bildiğimiz Diagne bence ilk 11'de Mohammed başlasın 2. yarıda Diagne veya Halil'den biri ile değişir

Muslera
Boey/Yedlin Nelsson Marcao PVA
Taylan Berkan
Morutan Cicaldau Kerem
Mohammed

Heyecan içinde bir mesai yaşıyorum ve akşamı iple çekiyorum. Galibiyet ile coşacağımız bir gece olması dileği ile Günaydın GSC Ailesi.

Baskıyı hissetmeden kendi soğukkanlı oyunumuzu( Avrupa Ligindeki oyun) oynarsak ilerleyen dakikalarda oyun kesinlikle bize dönecektir Kerem'i sonradan oyuna almak çok mantıklı hamle olabilir ...

Minimum 1 puan alacağımızı düşünüyorum.

Küfüre erken başlatacaklar. Sabır

Beşiktaş-Galatasaray maçının VAR hakemi Mete Kalkavan oldu.

Beşiktaş-Galatasaray maçının VAR hakemi Mete Kalkavan oldu.

seba yönetseydi

defansda marcao ve nelsonun avrupa performanslarina cok güveniyorum. orta alanda bjk nin kagit üstünde üstünlügü var elbette ama o isler belli olmaz. sakin kalmak önemli. bu macla ilgili baya rahatim. o melun stadyumda bir sekilde kazanacagimizi düsünüyorum.

Şike iddianamesinin ek delil klasörlerinde, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın ofisinde yapılan aramada ele geçirilen hard diskin içindeki bilgiler de var.

1 TB harddiskte bulunan evrakta hakemlerin tuttuğu takımlara ilişkin bilgiler bulunuyor.

- 4 sayfalık yazıda, "Şu an bir arkadaşım vasıtasıyla elime geçmiş bulunan listede, hangi hakemlerin hangi takımı tuttukları" ifadeleri yer alıyor. "Saygılarımla A.Kaya ENİŞTE" ibaresinin bulunduğu yazıda hakemlerin tuttuğu takılmalara ilişkin bilgiler şöyle:

Beşiktaşlılar: Özgüç Türkalp, Aytekin Durmaz, Süleyman Abay, Fırat Aydınus, Mete Kalkavan, Suat Aslanboğa, Tolga Özkalfa.

Ohh ohh iyi mi böyle fanatik tinercileri verdiler bizim maça

Rahat bir mağlubiyet alırız.

Geri
Üst Alt