⚽ SL 21/22 H:10 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 25 Ekim

Derbi oranlari:

Beşiktaş - 1.96
Beraberlik - 3.12
Galatasaray - 2.62

BJK ilk 15-20 dakika hurra saldıracaktır. Eğer orayı atlatabilirsek sonrasında yorgunluk ve yedek kulübelerinin boşluğu nedeniyle her geçen dakika maç bizim tarafa dönecektir. Burada kilit nokta şu maçın başında kaleden pas ile çıkmayı mı deneyeceğiz yoksa uzun mu vuracağız tercih hocanın sonucunu ise izleyip öğreneceğiz.

Yenelim sonra gülelim. Erkenden havaya girmek bize yaramıyor

Bu ne ya. Bjk maçına fanatik bjk'li verirler. Fb maçına fanatik fb'li. Şu maçı Avrupa'da oynasak çok farklı olurdu. Ama bu TFF ve mhk ile elimiz kolumuz bağlanıyor. Duruşunu sevdiklerim 12 adamla oynayacaklar.

FCijn9hWUAEaCau

Meteyi nasil atadilar vara

Yenmek yenilmek bir tarafa inşallah saçma sapan hakem kararlarını konuşmayız ...

bjknin orta alanda bizden kaliteli olduğu kesin öncelikle amacımız durdurmak olmalı teixeira ve pjanici sindirebilirsek 2. Yarı oyunu kopaririz ki yaşlı bjk 90 dk tempo yapacak takım değil..
Bilhassa Batshuayi ve ghezzale dikkat etmemiz gerekiyor Batshuayi hücum preste iyi ghezzale de bir kez fırsat versen gollük pozisyon hazırlayabiliyor... Marcaonun o tarafa dönmesi bizim için büyük artı PVAya epey destek olacaktır..
Ayrıca bu maç ben olsam BAY ile başlarım solda bjknin en etkili hücum silahları burada önden cidden destek gelmesi lazım geriye..

taylandan geri marcaoya marcaodan musleraya muslera bir sapa baktı bir sola baktı önündeki arkadaşına pas verirken araya baysuhayi giridi ve top ağlarımızda .... akşam yersek bu şekilde yeriz

geçen sene skandal cüneyt çakır kararları ile vodafone'dan mağlup ayrılıp şampiyonluktan olmuştuk. şerefli üçüncüler bunları konuşmaz tabii.

sefiltaş

Fırat Aydınus yetmezse diye Mete Kalkavan 'ı da mı göndermişler ?

Beşiktaş 'ın en tehlikeli oyuncuları Fırat Aydınus, Aleks Taşçıoğlu ve Mete Kalkavan olacak bu akşam

Ben bu pısırık futbolla galip geleceğimizi düşünmüyorum ilk yarım saat gol yemezsek beraberlik şansımız olur
ama geriden pasla top çıkarma sevdasından kesin pozisyon veririz rakibin presle başlayacağı belli iken berkan taylanla pas yapmaya çalışırsak
beleş goller yiyebiliriz bu tip maçlarda özellikle ilk yarım saat vurup çıkacaksın saçma sapan paslara gerek yok

Geri
Üst Alt