Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 28.405
- 12.038
- 2.573
bekleyip vuralım,hea amma biz oynadık diye ağlasınlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kuşları altımıza almamız şart oğlu şartTs'den bir şey olmaz
Solda pva ileri fazla çıkmamalı. En çok tehlike yarattıkları yer ghezzalın rakip half spaceine attığı ara toplar. Avrupa maçlarındaki gibi kompakt durup barış ve kerem kanatlarını kullanıp, defans arkası toplar denersek banko 2 gol varHizli oynayacaksin, hizli atak ve onde pres. Yenilmememiz lazim. Sonucta taraftara karsi oynaniyor artik ve deplasman da kaybetmemek iyidir. Galibiyet harika olur.
Marcao ve Boey döndüğü zaman rahat çıkabileceğimizi düşünüyorum aynı lazio maçı gibi.sporting'in rahat aştığı ön alan presinde biz boğuluruz. güçsüz rakipler karşısında bile elimiz ayağıma dolanıyor pres altında.
hücum alanına geçsek bile orada da kerem ve morutan ile top kaybı şovu yapıyoruz.
savunmasını öne çıkaracak bjk'ye karşı topsuz koşularla ya da dribling ile tehdit oluşturacak bir adamımız da yok.
beklentiye girilecek bir maç değil.
Solda pva ileri fazla çıkmamalı. En çok tehlike yarattıkları yer ghezzalın rakip half spaceine attığı ara toplar. Avrupa maçlarındaki gibi kompakt durup barış ve kerem kanatlarını kullanıp, defans arkası toplar denersek banko 2 gol var
Boey ve marcao dönüyor. Ön liberoda taylan veya berkan olmaz, cicayı bu maçlık regista gibi kullansak nasıl olur acabasporting'in rahat aştığı ön alan presinde biz boğuluruz. güçsüz rakipler karşısında bile elimiz ayağıma dolanıyor pres altında.
hücum alanına geçsek bile orada da kerem ve morutan ile top kaybı şovu yapıyoruz.
savunmasını öne çıkaracak bjk'ye karşı topsuz koşularla ya da dribling ile tehdit oluşturacak bir adamımız da yok.
beklentiye girilecek bir maç değil.
Dert açabilecek tek topçu batshuayi, güzel koşular atıyor ve çok enerjik. Pva çok uysnık olmalı çünkü genelde sol stoper ve sol bek arasına çok sızıyor. Ben açıkçası galibiyet yönünde ümitliyim yalnız yine saçma sapan kayıplar yapmazsakAynen. Umuyorum ki Boey donuyor, Marcao da donuyor (sanirim (tam hesaplamadim acikcasi). Beklerimiz daha soguk-kanli olmali. Ancak hizli oynamaliyiz. Zor mac ama guzel bir sinav obur yandan da. Bence Moskova macinda cok efor harcamamak lazim. Iki maci da "kaybetmemek" stratejisi ile oynarsak bence guzel sonuclar alabiliriz.
bence cicaldau'yu dürtmeyelim. orijinali 10 numara olan adamı geriye çeke çeke kaleye kadar götüreceğiz sonunda.Boey ve marcao dönüyor. Ön liberoda taylan veya berkan olmaz, cicayı bu maçlık regista gibi kullansak nasıl olur acaba
Dert açabilecek tek topçu batshuayi, güzel koşular atıyor ve çok enerjik. Pva çok uysnık olmalı çünkü genelde sol stoper ve sol bek arasına çok sızıyor. Ben açıkçası galibiyet yönünde ümitliyim yalnız yine saçma sapan kayıplar yapmazsak
Sporting maçında gördük ki arkada topla iyi çıkarsan Beşiktaş kendi sahasında tonla boşluk veriyor o baskıyı kırarsak çok güzel maç izleriz Marcao dönüşü bu yönden önemliydi.Beşiktaş'ın artıları rakip sahada iyi baskı yapmaları, bizim artılarımız baskı anında Nelsson - Marcao tandemiyle pas yaparak baskıyı kırmamız biz Beşiktaş'a oranla daha rahat şekilde sahaya çıkacaz sonuçta onların oyununa ters gelecek bir yapımız var.