⚽ SL 21/22 H:10 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 25 Ekim

stad full dolu olacaktir bence yine kurallar cignenecektir

Bugün ki gibi kontrollü alan bırakmadan oynamalıyız. Keremi yine 60tan sonra kullanıp sonuca gidebiliriz

Umutluyum çünkü Marcao ve Nelsson varken ligdeki her maçı kazanabiliriz. Beşiktaş yüksek bir tempoyla başlayacaktır sakin şekilde oynayıp maçı tutarsak ilerleyen her dakika lehimize olacaktır tıpkı Loko maçı gibi sonlarda çözebiliriz bu maçı da.

Taylan'ı beğenmiyorum son maçlarda ama sonuçta Lazio, Marsilya ve Moskova maçlarındaki kontrollü oyunumuzun hepsinde oynadı. Bjk de bu tür bir maç o yüzden oynamalı. Zaten Taylan olmazsa Halil veya Ömer'den birini oynatmak zorunda kalacağız. İlerdeki tercihim Diagne olur ama Mohamed'i oynatacak büyük ihtimalle.

Muslera
Yedlin Nelsson Marcao Aanholt
Taylan
Morutan Berkan Cicaldau Kerem
Diagne​

Marcao'nun bu maça yetişmesi çok iyi oldu, Alparslan veya Luyindama ile çıkmak intihar olurdu.

Saate istinaden 2-0 yeniliriz. Puan alma şansımız sıfır, diyelim ki berabere bitti FB kesin kazanır maçı.

Nazar değmesin kazanma alışkanlığı oluşuyor kötüde oynasak ,lig ve uefa toplamda sanırım son 4 maçımız galibiyetimizle bitti.

Ama ne hikmettir hala güven vermiyor takım,İNŞALLAH terim diego simeoneye dönüşmemiştir.oynattığı futbol onu gösteriyor.

Bi ara morinhoda öyleydi.katı defans bulduğunu atmaya çalış.göz kanatan futbol hiç güzel değil.gol pozisyonu anlamında rakibe fırsat vermiyoruz ama takım defansı ve takım hücumumuz iyi değil ceza sahamızda iyiyiz .gs ceza sahasındaki savunmayı en önde veya orta saha merkezinde yapabilmeli işte.o zaman dar alanda oyunu oynar rakibi boğarız ve çok çok kısa sürede rakip ceza sahası içinde pozisyon ararız.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Acik soylemek gerekirse besiktas bizden daha yetenekli ve tecrubeli takim. Aynen Marsilyaya ve Lokoya oynadigimiz gibi, alan kapatarak ve hizli cikarak pozisyon aramaliyiz. Besiktasin yine de kazanacagini dusunuyorum kendi evinde

Şampiyon olacak kadroya sahibiz

Yenersek önümüz açılır

Yeter ki doğru takım ve taktikle çıkalım

Moskova maçında yaptığımız gibi sakin kalıp

özellikle de son 30 dakikada hızlı top oynamalıyız

Bjk'nin bu tempoya karşılık verebileceğini düşünmüyorum

Rakip bize önde baskı yaptığında yüreğim sıkışıyor. Stoper tandemi, bekler, Taylan hepsi hataya müsait isimler ki bunu geçmiş maçlarda yaşadık. Bu tiner tayfanın elinde kalan tek kozları da önde baskı yapan adamları. Bi şekilde kırarsak bunu yeneriz diye düşünüyorum

Eveeet döndük anamızın ligine hakemlerin eyyamlari yüzünden cinnet geçirecegimiz bi maç olmaz umarim. Ayrica hacimli bir on libero eksikliğini hissedecegimiz maç olacak. Devre arası iyi potansiyelli bir on libero almalıyız bulamıyorsak çağır melo yu dehşet saçsin rakiplere.

Beraberlik iyi olur diyorum bu mac icinde. Bi bakmisiz yine yenmisiz olamaz mi? Saldir Cimbomum.

Geri
Üst Alt