⚽ SL 21/22 H:10 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 25 Ekim

Karga taraftarı bu maç kin nefret en zirvede tribünde olacaklar,emin olun bu maç melo olsa ve 1-0 öne geçsek 3-5 dkk sonra maç ertelenirdi.yani demek istiyorum ki olurda öne geçen golü atıp tek bi tahrik edici hareketle rakibi 3-0 hükmen mağlubiyete götürebilecek ortam olacak.şimdi öyle bi bileniyor ki taraftarları ,cl de ikinci tur ya da gs yi yenme deseler şuan inanıyorumki çoğu bizi yenmeyi seçer,oyüzden bu zaaflarını kullanmayı bilmeliyiz.yani maçı hükmen almaylada kalmaz,sergen felan bi kaç oyuncularıda kırmızı dahi görebilir.tabii benimkisi tahmin,belki böyle bişey bize ters tepedebilir.ALLAH bilir gerçeği

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yedekte kaliteli bir hücumcu birakmak icin ya ön tarafa yetersiz bir yerli koyacak ya orta sahaya yerli birini atacak.

Solda Teixeira ortada Necip veya Can olabilir. Bu durumda Larin yedek olur. Josef-Pjanic-Teixeira orta sahasini bozmazsa sola Güven'i atar.
Umarım Can oynamaz eğer biraz kafası çalışıyorsa gözünü hırs burumediyse pjanic veya alexten birini oynatıp Josef can yapar o çocuk baya kemik gibi ve top tekniği de iyi baya Alex ve pjanic beraber oynarsa orta saha da fiziki üstünlük kurarız Berkan cica Taylan üçlüsüyle

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yeni Saracchi Boey maalesef geçmiş olsun. Yedlin umarım bu performansı sürdürür gelirken çok umutlu olduğum bir isimdi performansı çok iyi son dönemde.

Son düzenleme:
Bizim taraftar pişman olacağı büyük lafları söylemeye bayılıyor,

Ersin
Rosier Vida Necip Ridvan
Josef Pjanic
Ghezzal Teixeira Larin
Batshuayi

Sergen gaza gelip böyle cikabilir gibi. Orta sahaya veya sol tarafa yerli koymaktansa stopere necibi atabilir​

Sergen gaza gelmiş. Stoperleri derbide boşlamak bence hata. Bizim lehimize işler umarım. @Onur Yücel dediğin gibi çıkacaklar sanırım.

Sergen gaza gelmiş. Stoperleri derbide boşlamak bence hata. Bizim lehimize işler umarım. @Onur Yücel dediğin gibi çıkacaklar sanırım.

Adam 30-35 dkk da skoru alıp son 10-15 dkk rolantide olabildiğince oynayarak devreye enaz 2-0 girmeyi ve ikinci yarı orta sahayı defansif anlamda güçlendirip maçı almaya çalışacak.biz olaki ilk yarı en kötü berabere bitirebilirsek onlar 60 tan sonra yorgunluktan topu isteselerde istemeselerde bize bırakabilirler ve çok ciddi bi topa sahip olma yüzdesi oluşabilir maç lehimize tek kaleye dönebilir.hele atarsak öne geçersek yorgun olmalarına rağmen çok ciddi risk almak zorunda kalırlar o zaman zaten keremidir morutanıdır halilidir felan arkaları folloş olabilir.

Sergen önce yükleneyim gol atamazssam bide geride bekleyerek deneyeyim o da olmazssa 1 puan derbide kötü değil der tahminimce.gerçeği ancak ALLAH bilir tabiiki

Günah almak istemiyorum ama bu sağlık ekibimizden ciddi şüpheliyim.bi oyuncumuza bişey oldumu bir daha oynayana kadar 2 aya yakın zaman gidiyor.keşke bu yener ince felan hatta floryada çalışan kim varsa telefonları dinlense şifreleri kırılıp takip edilse.yeminle bi pislik döndüğünü düşünüyorum

Rize maçı öncesi maçın kilit isminin Diagne olduğunu belirtmiştim günlerce.

Bu maçın kilit ismini açıklıyorum. Ömer Bayram.

Her şeyin ilki vardır bunu da en iyi yapan Galatasaray’dır. Korkmayın, titreyin GELiYORUZ!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt