- 29 Haziran 2015
- 35.314
- 28.804
- 673
Sergen gaza gelmiş. Stoperleri derbide boşlamak bence hata. Bizim lehimize işler umarım. @Onur Yücel dediğin gibi çıkacaklar sanırım.
Necip kariyer maçını oynar bize karşı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergen gaza gelmiş. Stoperleri derbide boşlamak bence hata. Bizim lehimize işler umarım. @Onur Yücel dediğin gibi çıkacaklar sanırım.
Rahat 1 galibiyet bekliyorum. Cok gol atariz gibi.
Bizim savunma da armut değil ki renktaş. Çok rahat bit maç olacak bizim için hele de 60 tan sonra bastonluk dedeleri dil dışarıda gezerken bizimBjk rahat yener gibi duruyor hucum hattı baya iyi
Necip kariyer maçını oynar bize karşı
Siz heralde fb ve bjkyi gormuyosunuz.Günah almak istemiyorum ama bu sağlık ekibimizden ciddi şüpheliyim.bi oyuncumuza bişey oldumu bir daha oynayana kadar 2 aya yakın zaman gidiyor.keşke bu yener ince felan hatta floryada çalışan kim varsa telefonları dinlense şifreleri kırılıp takip edilse.yeminle bi pislik döndüğünü düşünüyorum
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
+1Siz heralde fb ve bjkyi gormuyosunuz.
Hazirandan beri mac yapiyoruz kac oyuncumuz sakatlandi boey disinda surekli tam kadroyuz.
Siz heralde fb ve bjkyi gormuyosunuz.
Hazirandan beri mac yapiyoruz kac oyuncumuz sakatlandi boey disinda surekli tam kadroyuz.
sadece josef koşar ve adam kovalar, diğer 2si ayaklarına top geldi mi oynarlar.Necip kariyer maçını oynar bize karşı