⚽ SL 21/22 H:10 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 25 Ekim

Günah almak istemiyorum ama bu sağlık ekibimizden ciddi şüpheliyim.bi oyuncumuza bişey oldumu bir daha oynayana kadar 2 aya yakın zaman gidiyor.keşke bu yener ince felan hatta floryada çalışan kim varsa telefonları dinlense şifreleri kırılıp takip edilse.yeminle bi pislik döndüğünü düşünüyorum

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Siz heralde fb ve bjkyi gormuyosunuz.

Hazirandan beri mac yapiyoruz kac oyuncumuz sakatlandi boey disinda surekli tam kadroyuz.

bu maçta Avrupa Liginde nasıl oynuyorsak yine öyle oynamalıyız...Beşiktaş'ın tek bildiği oyun önde baskı o yüzden bizde defansı sağlama alıp kontra atakları aramalıyız...geçen sezonki ilk maçtada öyle oynadık ve kırmızı karta kadarda istediğimizi almıştıkda ve birde olmayan bir ofsayt ile kontramızı kesmişti yan hakem yoksa bire bir kalıyorduk ve golüde atardık...sabırlı ve akıllı oynamalıyız....

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beşiktaşın orta sahası yumuşak kalıyor orta necip felan denerler ben yenilmeyecegimizi düşünüyorum

Tıpkı Avrupa maçları gibi sabırlı ve sakin bir oyunla en azından yenilmeden döneceğimizi düşünüyorum. Açıkçası zorlu maçlara daha iyi konsantreyiz bu sene kesin favori olduğumuz maçlar çok daha zor geçiyor.

Geri
Üst Alt