⚽ SL 21/22 H:10 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 25 Ekim

bu diagne'ye 45 dakika sabretti hoca. helal olsun valla. adamın 6-7 tane belki daha fazla net hatası var. hepsi de beşiktaş atağı olarak geri döndü. inşallah 60a 70e kadar beklemez değişiklik için. yoksa bu baskıyı kaldıramayıp ikinciyi yeriz.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Neyi kesiyor ne oynuyorsunda kesiyor anlatsana bana Muslera ile adamlar 10 kez karşı karşıya kaldı dakika 31.
Abartma ..20 dakikada en az 3,4 kes faul vermeyerek durdurdu atakları.

bjkde leş bizde leşiz.Bjknin bireysel anlamda daha kaliteli kadrosu var o kesin.bizden iyi oynamaları normal.

şu leş ligde adam gibi iki,üç kaliteli adam alsak döve döve şampiyon oluruz.Başımızdaki iş bilmezler sırf bu yüzden senelerdir şu leş ligde çapsız takımlara şampiyonluk veriyor

Fizik olarak arada dağlar kadar fark var. PTT topçusu Çıbık kraker Umut bile fark yaratıyor.

Arkadaş tam istediğimiz gibi oynuyoruz; maç başını atlatıp golü de bulmuşuz.En güvenilen adam boşa çıkıyor bedava gol yiyoruz(Tam Avrupa maçları gibi artık gol yemeyiz dediğimiz anda).Diagne çok kötü, Morutan' da yetersiz fiziksel açıdan.Mustafa,Babel (Emre,) ile ikinci yarıya daha iyi girebiliriz.Cikalldu'da patlama yapacak dedim,davami gelir inşallah.

Ersin salağının yediği golle dalga geçtik daha beterini Muslera yedi.Fırat hırbosu bütün düdüklerini bjk leyhine çaldı
.Kerem’in pozisyonda Teixeira hıyarı bilerek isteyerek çakmış dirseği VAR izliyo çağırsana herifi net kırmızı kart.

"Golde hatası çok büyüktü Muslera'nın"

Erman Toroğlu

taylan ve berkan yan yana olmuyor. ikiside bir alti numara etmiyor. illerde bir kisi eksik kaliyoruz. yaptiklari pas hatalarini hic saymiyorum.

diagnede cok berbat bugün.

Geri
Üst Alt