⚽ SL 21/22 H:10 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 25 Ekim

taraftar tarafından her sene bir kurban seçiliyor.O kurban en büyük sorunumuz gibi anlatılmaya başlanıyor. Diğer oyuncular süper.O kurbanda taylan.
Taylan şimdi değil her zaman yetersizdide diğerleri çok mu yeterli.

BJK iyi bir takım değil. Bu maçı hala alabiliriz. Buna karşı bir argümanım yok.

Yalnız dört senedir olduğu gibi yine pas oyunu oynayabilen bir takım olmadığımız ortada.

İlk yarıyı izlerken defalarca şaşkınlıkla defanstan çıkışlarımıza baktım. BJK 4-5 oyuncu ile basıyor. Defans göbeğinde iki adam var. Kanatta çıkmış iki bek. Orta göbek bomboş diğer elemanlar rakip ceza alanında defans oyuncularının göbeğinde top bekliyor. Defans oyuncuları riskli pas atıyor. Pas alan adamın ensesinde pres yapan bir bjk’li ve topu kaptırıyoruz ya da şansa geriye dönüyoruz.

Kaç kez bu şekilde çıkarken top kaptırdık.

Senelerdir bir takım taktik olarak bir gram gelişmez mi? Cicaldau’nun şapkadan tavşan çıkarttığı pozisyon hariç ofansta ilk yarının çoğunda yoktuk bile…

İnanılmaz bir teknik direktörümüz var.

Tek söyleyebileceğim şey takımın aslanlar gibi mücadele ettiği. Bu nedenle hepsini tebrik ediyorum. Oyundan değil ama mücadeleden son derece memnunum.

Emre Kilinc hamlesi bekliyorum, su Taylan'in yedek oldugu kadroyu artik Terim'in dusunme zamani geldi de geciyor bile.

Mustafa
Halil
Barış
Emre

Hamle şanslarımız var.

Berkan Taylan ın yerine emre Kılıç ortaya diagne yerine Muhammed

Pva rezil. Diagne rezil. Hoca en rezili. Şu köy takımına mahkum oynuyoruz. Giresun vs olsa bu oyunu benimser ama Galatasaray olarak malesef çok kötüyüz

Geri
Üst Alt