- 3 Temmuz 2012
- 137.977
- 86.847
- 5.338
kım varsa o girmeliAssuncao yedeklerde yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kım varsa o girmeliAssuncao yedeklerde yok
kırmızı alması gereken texiraTeixeira yüzbin kere düşüp yuzbininci kez penaltı kazandırır şimdi
düşürken kasten vuruyor işte
kondisyon yok herifte yıkılıp duruyorTexeira tam bir çirkef Brezilyalı yerden kalkmadı puşt!
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu Alex denen yavşak benim hatırladığım 10 seneden beri aynı yavşaklıkları yapmaya devam ediyor.
Israrla bizim derbi maçlarında yan hakem olarak bunu koyuyorlar.
kırmızı alması gereken texira
Koyu fenerliBu Alex denen yavşak benim hatırladığım 10 seneden beri aynı yavşaklıkları yapmaya devam ediyor.
Israrla bizim derbi maçlarında yan hakem olarak bunu koyuyorlar.
60a kadar atamazsa bjk 1 ihtimal ama atacaklar gibiLokomotiv macindaki oyun anlayisi ile oynuyoruz
Öne gectik ardindan golu yedik diye tuhaf yorumlar okuyoruz Ama bence Dogru sekilde oynadik ilk yari
Taraftar destegi ile ilk 15 dakika baski yiyecegimiz zaten belliydi Ama saglam ciktik o baskidan
Bende öyle umuyorum renktaşbence ne iyi ne kötü oynuyoruz nasıl oynamamız gerekiryorsa öyle oynuyoruz.Tempoyu yükseltmniyoruz ve bejekeyi uyutuyoruz bence
kanka adamlık birşey yok şu taylan 1 tane ortasahada top kapamadı safi rüzgar yeminle.Josef denen eleman olmasa orta sahayı rahat alırdık. Tek toplarla çıkamıyoz bi türlü