⚽ SL 21/22 H:10 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 25 Ekim

IMG_2170.JPG
Bunları toplasak kaç tane adam yapar?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Atan tutan farki diyelim. Bizim kalede kaleci yok karsi takimda mac aldi kaleci.

Babel ve hocanin iliskisi ciddi olarak arastirilmali. Mohammed'in olayi da bence anlasildi. Bu herif Fransa'ya gitmek istiyordu ama kulubu bize gonderdi. Defolup gitsin nereye gidiyorsa. Ayni sekilde Anholt'ün de bu takimda isi yok. Bizim gercekten kaliteli bir golcu , kanat ve 6 no'ya ihtiyacimiz var.

Beşiktaşlı futbolculardaki kaliteye, motivasyona, hırsa bak bir de bizimkilere bak… Ortada bir tane topçu etmeyen Berkan ve Taylan yanlarında hayalet Cicaldau, ilerde bal yapmayan arı Morutan… 3 ay boyunca orta saha bekledik gelen kim Assuncao… Kim aldırdı bunları? Gençlik aşısı palavrasını kim uydurdu? Her maç %30 topla oynamaya utanmıyor musunuz? Lazio ve Lokomotif maçlarındaki şansa galibiyetleri taktik siye mi pazarlıyorsunuz? Böyle suratınıza vururlar. Ben bu ezik ve taktiksiz Galatasaray’ı kabul etmiyorum. Hayatımda bu kadar ezik ve vasat oyuncu grubu olan bir Galatasaray da görmedim.

Bu herşeyi açıklıyor, takımda ortasahanın işini diğer mevkiler yapıyor orta sahamızda en azından melo bile olsa diğer mevkilerin hepsi daha iyi oynayacak ama hocamız inatla Taylan da ısrar ediyor belki adam bile farklı bir görevde daha iyi oynayacakken onuda harcıyoruz 6 numara ısrarı ile. :(

Geri
Üst Alt