⚽ SL 21/22 H:10 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 25 Ekim

Morutan ı muhtemelen dinlendirmek için almıştır unutmayın haftaya G.antep maçı var

Maçlar 12 kişi oynadığında Halil muhteşem bir joker olur ama 11 oynandığında koca bir boşluk oluyor.
Abi bunun neresi zor ya birisi bana mala anlatır gibi anlatsın çıkcaksın her gün yarım saat ekstra şut çalışacaksın. Tamam yeteneğin var eyvallah çok güzel özellik ama tek başına koca bir hiç o yetenek. Ontivero da emre mor da topla çok iyi oyuncuları ama biri nalın teki diğeri de çelimsiz tembel torpilli hıyarın tekiydi. Messi her topu ayğına alıp iki kişiyi çalımlayıp kaptırsa dışarı vursa ve bunu sürekli hale getirse 2 sene sürekli aynı isi yapıp gelişim göstermesi kim sabrederdi.

Mustafa da gomis gibi tek vurusu olan bir adam, bu adamlar topa sert vurmaktan baska bir yol bilmezler. Bunlara bir ornek de batsuai. O da mesela atsa kacirirdi yuksek ihtimal. Bu takimin penalticisi cica olmali. O yoksa da marcao.

Kim gelirse gesin FT olduğu sürece bir işe yaramaz, penaltıya gelen adama bak buna izin veren hocaya bak

yani şu devre arası trasnferde olmayanlar ne yapılacaksa yapılsın. o zamana kadarda bu takımdan tek beklentim AL'de lider gruptan çıkmak - o da olmazsa zaten sezon büyük oranda çöpe gider. 1 tane iddialı takımla puan farkı yok , hepsi o kadar kolay bırakmaz ne de olsa.

adam akıllı bi DMC gelsin , bi sol bek gelsin bi tanede bayrağı devralacak kaleci gelsin arada oynayarak kaleyi devralsın.

Kim oynasın

60’dk boyunca ayağına tek top alamayan Diagne ile 2 metreden boş kaleye yuvarlamayan Halil mi oynasın

Penaltı kaçırdı diye Mohamed mi maçın günah keçisi oldu ,

Kimi oynatalım ileride

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Halil hepsinden iyi tobçu ,bu maç nazarından söylemiyorum bam gümcü kazma mohammed ilk 11 topçusu olmamalı çagneyi yazmıyorum bile

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1.Bu takıma net bir 6 numara alacaksın öyle regista falan fıstık değil adam gibi getirmeyecek melo fernando tarzı.

2. Bu takıma ofansif ortaya alacaksın öyle 8.5 falan değil. Gol atacak gol attıracak sahaya ağırlığını koyacak sahada kaybolmayan

3. Yine babel ve feghouli gönderip üst düzey kanat alacaksın barış alperle falan şampiyon olamazsin

Şikeciler gibi Trabzon’un Şampiyon olmasını bekleyeceğiz sanırım.
Seneye artık yeni hocamızla top oynayıp Şampiyon oluruz.

Iyi oynadik kötü oynadik hepsi hikaye, bu mac kaleciye yazar.

Gidip oyun oynayıp kafa dağıtayım.Yoksa bu beceriksiz futbolcu sürüsü ve teknik ekip düşünmekten bana kafayı yedirecek.

Destek verdikçe dibi boyladık.

Riva projesi kimlere peşkeş çekildi ki bu kadar rezil hallere düşürdünüz bu işi?

Taylan'la Berkan'in yerine adam sart, sezon boyunca böyle gitmez. Oraya banko yabanci lazim, yabanci kurali nasil hal olur orasini bilemem.
Terim'in oynattigi daha dogrusu oynatamadigi futbolu gectim artik zaten.

top falan oynamadı takım. hele ilk yarı tamamen rezaletti. bunda hocanın payı büyük. 30. dakikakada oyundan çıkması gereken adam 76 dakika oyunda kaldı. istatistiklere bakabilecek biri varsa Allah için bir baksın diagne ne kadar top kaybetmiş. takım baskı yemiş, zar zor topla çıkmaya çalışıyoruz. diagne'ye gelen top duvara gelmiş gibi tekrar atak olarak dönüyor. ve kenardaki hoca buna 76 dakika göz yumuyor. nasıl yenmeyi düşünüyorsunuz.

penaltı kaçtı, üzüldük ama bu maçın faturası mustafa'ya kesilemez. diagne yerine mustafa ile başlansaydı bu kadar aciz bir oyun oynamazdık

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizdeki penaltı sorunu da ayrı saçma gerçekten takımın penaltıcısı olur ya birisi olmazsa diğeri olur en azından 5 adam sıralarsın her maç tombala çekerek penaltı atıyoruz kime çıkarsa o atıyor :@

Sergenin yerinde olsam hocaya gider teşekkür ederdim hocam sayende maçı aldık ortak olduk inanılmaz yardımcı oldun derdim

Geri
Üst Alt