⚽ SL 21/22 H:10 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 25 Ekim

Ben taktım aga bu Morutanı hermaç oyundan çıkarmasına, delircem arkadaş, takımda 1 tane adam eksilten kaliteli adamın var her maç oyundan çıkıyor, bigit artık hoca bi git hakkaten defol git, bu maça kadar 100 küsür korner kullanmışız 0 gol. Sıfır tehlike

Bence artık taylandansa gustavoyu oynatıp pva ömer değişikliği yapmalı.

Şunun artık gerçek olduğuna kanaat getirdim,digne yorulmuş rakiplere dinçken üstün geliyor.dignenin dakikası artık net olarak 75 tir.

Penaltı konusunda ise penaltıcı kimse o kullanmalı,cica bu işi bence hepsinden iyi yapar gibi.illa forvet atacak diye bi şart yok.

Hakem ahlaksız biri,gene kırmızı çıkarmadı her atlamalarına faul çaldı adam resmen kargaya alenen dayanak oldu.

Çok iyi oynamadık bi iki oyuncumuz takımı bayaa bozdu ama hakeminde ahlaksızlığını görmezden gelmemek lazım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu kodumun aanholtu bir tek benmi topçu olarak görmüyorum.Artist herşeye bi kabadayılık hayır yapamiyorsunda.Marsilya da adam sana soyunma odasında görüsürüz dedi mac bitti adam yanına geldi 10 kişinin arkasina saklandin.Hucumda yok bindirme desen saçma sapan ortalar.Paz yüzdesi sıfır zaten.Ama her gereksiz pozisyonun içinde.

SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bos yapan cok var. Babel degisikligi dogruydu ve faydali da oldu Babel. Ezbere konusuyorsunuz. Takim gayet iyi top oynadi. Vodafone deplasmanina cikiyorsun. Yas ortalaman 24. Penaltiyi atsak bence 3 uncuyu atmamiz isten bile degil. Bu macta takimi elestirmem.

Taylan ve Berkanla oynamaya mecbur kaldıkça takımın oyunun gelişme ihtimali %0

Morutan son dakikalarda lazım bize. Adamların kalesine yukleniyoruz. Morutan yok. Bu takıma kanat alın onde top tutup duvar olan seri Forvette alin.

Onun disinda hücuma yenikken çıkmazsın arada defanslarina yoklarsin. Adamların en çürük yeri defansı. Hocamız korkak ne yazıkki. ya tamamen defansı boşaltıyor hücum yapıyor. ya full defans yapıyor. ortası yok

Bu maçta belki yine gol yemedik. Saolsun Muslera sahneye cikti

Futbolcuların yüzde 80-90’ına zerre kızmıyorum hatta gençleştirme mantığı doğru bir hamle fakat sayın hocam babelini alıp el ele kol kola göz göze kulüpten giderse sevinirim artık

Hazır kaldırmışken o Fırat denilen at kafasına da, var da ki meteye de bela okuyorum.

Morutanin sözleşmesinde max 45 dk oynar diye bi madde fln mi var ? Ciddi olarak sormak zorundayım artık bu soruyu

Tinercilerin sampiyon olma ihtimali yok. Cok kotuler. Iyiye gitme ihtimalleride az, cunku sahaya cikardiklari 11'den en az 7 adamin hic sakat ve cezali olmamasi lazim. Buna ragmen iyi bir oyunlari yok. Sadece kaliteli adamlari var. Yine hersey bizde bitiyo. Fatih Hoca kendine gelirse sampiyonluk yine bizden gecer.

morutan çıkınca zaten kazanma olasılığı azalıyor..bu adam 90 dk oynamalı veya ikinci yarı oyuna girmeli..

oyuna yeni giren mohammed yerine cicaldo atmalıydı penaltıyı..

68 yaşında ve her anında oyuncularla birlikte olan tecrübeli bir teknik adam hangi oyuncusu iyi penaltı atıyor nasıl bilemiyor

Biz en son ne zaman kornerden gol attık
Biz en son ne zaman frikikten gol attık
Biz en son ne zaman penaltıdan gol attık demeye de basladik

Geri
Üst Alt