⚽ SL 21/22 H:10 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 25 Ekim

Takım iyi yolda şu maçın hakki beraberlikti bjk'nin mevcut kadrosu şuanlik bizden daha kaliteli bizim takim proje takımı o yüzden yangın yerine çevirmek saçmalık ayrıca bu tinerciler bizden iki gün daha cok dinlendi hakem bjk'nin sertliğine tolerans gösterdi onların ikinci golüne kadar

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oyuna yeni giren oyuncu penalti kullanmamali bu hatayi frankfurt maçında fenerde yaptı

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mostafa’da çok iyi bir penaltıcı değil. Penaltıyı teknik oyuncu atar. Gomis musallat etti forvet atar işini. Penaltı yüzdemiz düştü bu yüzden. Mostafa’ya da yüklenmenin anlamı yok, zamanında Melo’da derbide penaltı kaçırmıştı ama yanlış kişilere penaltı attırıyoruz. Bunu düzeltmek lazım. Geçen sene Akbaba attı. Şampiyonluk gitti. Derbi atmosferinde Babel’e teslim etmek gerekirdi. Bu arada Falcao’yu aradık mı ne aslflşfg. Olmasa Kadıköy laneti kırılmazmış onu anladım.

Penaltı kaçırmak var bir de göre göre kaçırmak var. Mohamed'i şu forumda en çok destekleyenlerden birisiyim, belki başında geliyorumdur ama daha son adımını atmadan Ersin kendi sağına yatmışken kaleye bakarak nasıl kalecinin yattığı yere vurabiliyorsun ki? Bu yeteneğin, becerin, fonksiyonun yoksa penaltıda topun başına geçmeyeceksin. Topa gelişi çok güzel, çok da güzel erkenden yatırdı eee daha ne diye yatırdığın köşeye vuruyorsun? Penaltının kaçması kadar doğal bir şey yok ama bu şekilde kaçırmak cidden üzücü, sinir bozucu.
Aslında mohammed penaltıda kredisini tüketti. Geçen yıl denizli maçında penaltı kaçırmasa herşey daha başka olurdu. Söylediklerinde çok haklısın.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sergen denen at hirsizi simdi kötü oyuna ragmen agzini yaya yaya konusacak. Ben hocanin yerinde olsam utancimdan yerin dibine girerdim söyle bir mala karsi takimim hic bir varlik gösteremedi diye.

Fatih terimle olmaz hemen yollanmalı. ocak ayında iyi oyuncular alınırsa belki şampiyon oluruz

Fenere yenilsek zerre uzulmezdim ama kıçı kırık bir tiner camiasından 1 puan alamayınca herkes eleştirilir kimse kuy bakmasin

1.Bu takıma net bir 6 numara alacaksın öyle regista falan fıstık değil adam gibi getirmeyecek melo fernando tarzı.

2. Bu takıma ofansif ortaya alacaksın öyle 8.5 falan değil. Gol atacak gol attıracak sahaya ağırlığını koyacak sahada kaybolmayan

3. Yine babel ve feghouli gönderip üst düzey kanat alacaksın barış alperle falan şampiyon olamazsin
Önce hoca alacaksın.

Yahu kardeşim bu takımın istatistik uzmanı yokmu hocam son 4 penaltının 3nu kacirmisiz diye soylemezmi buna yönelik bir çaba olmazmi

Bu kodumun aanholtu bir tek benmi topçu olarak görmüyorum.Artist herşeye bi kabadayılık hayır yapamiyorsunda.Marsilya da adam sana soyunma odasında görüsürüz dedi mac bitti adam yanına geldi 10 kişinin arkasina saklandin.Hucumda yok bindirme desen saçma sapan ortalar.Paz yüzdesi sıfır zaten.Ama her gereksiz pozisyonun içinde.

SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

PVA yüzünden sakatçiyi bile arar oldum

Umut Meraş bile donunda salladı pva yı

Ömer sol bek oynasa savunma katkısı 0 ama en azından hücumda 2 orta açar asist yapar bir katkı verir pva da o bile yok

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Daha iyi olacağız diye bahane ararsak 50 tane sayarız. Gerçek şu ki takımın oyununda bir gram gelişme yok, orta saha kayıp, rezilliklerle dolu bir maç.Artık derbi günleri bile heyecanlandırmıyor.

Geri
Üst Alt