⚽ SL 21/22 H:10 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 25 Ekim

Hoca kimin iyi penaltı attığını çok iyi biliyor bence ama adam dede modunda takılıyor hiç bir oyuncusuna kıyamıyor üzülmesinler. Eskiden bir ağırlığı vardı hocanın ama artık sadece bir Baba rolünde takılıyor.

Ben taktım aga bu Morutanı hermaç oyundan çıkarmasına, delircem arkadaş, takımda 1 tane adam eksilten kaliteli adamın var her maç oyundan çıkıyor, bigit artık hoca bi git hakkaten defol git, bu maça kadar 100 küsür korner kullanmışız 0 gol. Sıfır tehlike

Dogru hep oyundan cikartiyor ama Morutan bu mac hicbir sey oynamadi 65 dk

Dramatik hic ama hic olmaya gerek yok. Penaltiya atsan mac zaten buyuk ihtimal 2-2 bitecekti, bay terimin 20 saniye giren oyuncuya attirmasi garipti zaten.

Bu takim bu haftaya kadar As stoper hattiyla oynamadi, bugun yine cok iyidiler. Bizim program asil bu haftadan sonra basliyacak, derbileri gram umursamiyorum, cunku o kaliteli coskulu guzel hucumlu derbiler 2006'larda kaldi.

Birakin sosyal medya'da goygoy yapsinlar, onemli olan sezon sonu sampiyon olmak.

Bu arada biz bu kadar puani, Boeysiz, as stopersiz topladik. Nelsson - Marcao - Boey - Gedson gelince, ozaman gorecem takimi.

Moral bozacak diye birsey yok.

Duran top
Çikildau harici kimse yaklaşmasın kardeşim
Öner yoksa
Çikiye attırsana p6yı 2 gol atmış olsun
Üstüne 3 gelirdi rahat

Avrupa'dan yorgun döndük 8jk bizden daha çok dinlendi ,İstanbul'da hava soğuktu,Muhammed penaltıyı kaçırdı
Maç sonu bunlar konuşacak hocamiz

mohamed in penaltı kaçıracağını duruşundan anlayanlar fav
Aydinus da kalecilerin konsantrasyon bozmak icin onune gelip beklemesi gibi bi 20 30 saniye bekledi..Kaleyi gormedi bizimkinin kafasinda baska seyler vardi..Sonra herzaman vuracagii kose olan kalecinin sagi disinda plani olmadan guya sozum ona degisik harwktlerle geldi bakti kaleci kipirdamiyo sola yatmadi buna ragmen tek plani olan kalecinin sagina sacma sekilde gec kalarak vurdu..

Adamlar zil takip oynuyor, kendileri inanamiyordur bukadar bok futbol ile yendik diye.

Her açtıkları orta gol pozisyonu oldu savunmamız felaketti bugün tek tük pozisyonlar dışında hücumda yapamadık açıkçası oyunu hiç beğenmedim. Kaybedebiliriz zaten çok zor maç olacağı kesindi ama oyun iyi değildi esas problem bu. Halil ve Mohamed çok rahat 2 fırsatı harcayıp bu kötü futbola rağmen alabileceğimiz 1 puanı alamama sebebimiz oldular. Belki Avrupa'da 1 tur falan gideriz ama onun dışında bu sezondan beklentim yok. Ligde şu ana kadar iyi oynadığımız 2 maç yok.

Hakkaten artık nefret ettirdi kendinden bu terim yazık ki çok yazık, böyle bir efsane adamdan taraftar nefret eder hale geldi, şanınla şerefinle git artık hoca gitttttt gittttt yahu gittttttt

68 yaşında ve her anında oyuncularla birlikte olan tecrübeli bir teknik adam hangi oyuncusu iyi penaltı atıyor nasıl bilemiyor
Bence o penaltiyi kimin attiginin bir önemi yok. MM penaltida iyi görünüyordur antremanlarda vs.. Penaltida biraz sans isi. Büyük oyuncularda kacirabiliyor, bir cok örnegi var. Asil mesele penalti öncesi kalenin dibinde golü atamamak. Önüne iki net sans geliyor, hicbirini degerlendiremiyorsun

Yazık oldu. Beklediğimden daha iyi oynadık, bu orta sahayla bundan daha iyi oynayamayiz. Kornerlerden gol atamadigimiz yetmiyormuş gibi kornerden gol yedik ve üstüne birde penaltı kacirdik. Takimin bir penalticisi bile yok. Gecen sene Emre Akbaba'nin kacirdigi penaltı yüzünden belkide şampiyonluk gitti; bundan hiç bir ders almamisiz ama bu normal sonuçta Fatih Terim ders almaz, ders verir.

Geri
Üst Alt