Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben taktım aga bu Morutanı hermaç oyundan çıkarmasına, delircem arkadaş, takımda 1 tane adam eksilten kaliteli adamın var her maç oyundan çıkıyor, bigit artık hoca bi git hakkaten defol git, bu maça kadar 100 küsür korner kullanmışız 0 gol. Sıfır tehlike
Fernando ya Melo ya çöp dediler hele Sneijderhiç unutamam adam gitmeden formasını sığır malına vérdilerTakımda melo veya fernando gibi orta saha olsaydı iki al ver yapıp maçı çözerdi be
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bari hamsiler olsunBu sene şampiyon olmak mucizeydi kurulan kadrodan sonra artık iyice netleşti. Belki seneye bir şey olur bu gençlerden ama bu sene hiç bir şey olmaz, boşuna sinirlenmeye gerek yok
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aydinus da kalecilerin konsantrasyon bozmak icin onune gelip beklemesi gibi bi 20 30 saniye bekledi..Kaleyi gormedi bizimkinin kafasinda baska seyler vardi..Sonra herzaman vuracagii kose olan kalecinin sagi disinda plani olmadan guya sozum ona degisik harwktlerle geldi bakti kaleci kipirdamiyo sola yatmadi buna ragmen tek plani olan kalecinin sagina sacma sekilde gec kalarak vurdu..mohamed in penaltı kaçıracağını duruşundan anlayanlar fav
moscow maçında terimball diyip kafa ütüleyenler nerede?
Vallahi ben olsam sportif direktör alırım hocayı kendi secsinÖnce hoca alacaksın.
Babelin oyuna girişine hala doğru ve babelin oyuna katkı verdiğini düşünenlerde var aramızdamoscow maçında terimball diyip kafa ütüleyenler nerede?
Bence o penaltiyi kimin attiginin bir önemi yok. MM penaltida iyi görünüyordur antremanlarda vs.. Penaltida biraz sans isi. Büyük oyuncularda kacirabiliyor, bir cok örnegi var. Asil mesele penalti öncesi kalenin dibinde golü atamamak. Önüne iki net sans geliyor, hicbirini degerlendiremiyorsun68 yaşında ve her anında oyuncularla birlikte olan tecrübeli bir teknik adam hangi oyuncusu iyi penaltı atıyor nasıl bilemiyor