⚽ SL 21/22 H:11 | Galatasaray 2-0 Gaziantep FK | MS | 31 Ekim

çok değil 2-3 yıl evvel 45k ortalamalara yakın oynuyorduk şimdi yarı kapasite dolmuyor.

takım über futbol oynasa kredi çekip bilet alır taraftar

Bereketki Trabzon’un basinda Avci gibi bi loser var, yoksa gule oynaya sampiyon olmamalari icin hicbir neden yok. Biz dahil rakiplerinin hicbiri top oynamiyo.
ts de oynamıyor üstat ama gole yakın bir oyun anlayışları var. üretkenlik sıkıntısı çekmiyorlar bizim kadar. zaten o hucum hattını kurarkenki amaçları da buydu.

kombine çıkmaması
yüksek bilet fiyatları

maddiyatın da etkisi var sadece ftyi suclayıp kolaycılığa kaçmayalım
Sürekli ocak-agustos muhabbeti yapip "birileri belli ki yakin zamanda yedek bile olamayacak" dedikten sonra babeller ve feghouliler hala forma giyiyorsa kimse bu laflara inanmaz. her 2.macin devre arasinda 2 veya 3 oyuncu degistiriyor ve kötü kadro cikardigini kabul ediyor ama basin toplantisinda 2 adet soru soramiyorlar hocaya.

Bir kere de rahat mac izlettir be adam.

Fw'de Mohammed ile Diagne kesik yer yine döneriz Halil'e :asd:

Bu maçla birlikte ideal bir 11 buluruz umarım gerçekten kadronun 2 senedir yap boz olması tüm başarısızlığın temelidir bana göre. Geçen sene Beşiktaş'ın bu senede Trabzon'un kadroyu ezbere sayarız başarı tesadüf değildir istikrar gerektirir. 10 maçta 3 forveti sürekli değiştirirsen hiç birisinden tam verim alamazsın keza aynı şekilde orta saha ve kanat rotasyonu 2 maç peş peşe sabit kalmazsa belli bir oyun istikrarını yakalayamazsın oldukça basit bir durum aslında.

Emre kılınç bekliyorum. Taylan zaten 0, emre en azindan temposu ile biseyler yapar.

Lig devam ediyor fikstürümüz rakiplere nazaran ideal. önümüzdeki 5 maçtan 13 puan çıkarırsak ilk 2'de oluruz. Maç maç gitmek gerekiyor. Ümidi kesmeyelim ama hatalarıda görelim.

FB-BJK patladı yarın yenip ikisinide altımıza alıyoruz. TS dert değil onlar bir çözülecek tam çözülecek.

Gustavo ile Altay ciddi sakatlandı bizim maça 3 hafta var sanmıyorum olacaklarını. O maçı kazanırsak FB komple devre dışı kalır.

Ama önce yarın..

Etrafta kadrolar görüyorum aman sakın sakın sakın.

Forvet arkası Morutan sağda Barış solda Kerem ileride Halil aman çok büyük hata olur.

Geri
Üst Alt