⚽ SL 21/22 H:11 | Galatasaray 2-0 Gaziantep FK | MS | 31 Ekim

Morutan duruyor duruyor bir gol atıyor gönülleri fethediyor.

Avrupa çapında defans hattimiz var,hücum attı acemiler mangası gibi.Ne kadar dengesiz bir takım kurdular inanılmaz.Bu kadro şampiyon olamaz.halilden forvet olmaz, Muhammed veya diagne ile birlikte oynamalari gerekli.

Abartmadan söylüyorum maç sırasında uyumuşum spiker gol diye bağırınca uyandım o kadar leş oynuyoruz.

Şut çalışmasına gerek yok adam zaten üç senedir böyle goller leblebi gibi atıyor diğer takım oyuncularının morutan ve çiçaldauyu ceza yayı etrafında şut pozisyonuna sokacak şekilde hücum seti çalışması lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bunu dile getiren başka insan var mı acaba floryanın içinde bilinmez

Morutan da 6 şut çekiyorsa biri böyle kaleyi buluyor alakasız şekilde vuruyo bazen
Şut çalışması lazım takımın madem set oyununda acamıyoruz rakipleri

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BAY böyle bir şansı resmen pic ediyor sonra neden Babel giriyor diye hayiflanmasın ilk Avrupa maçında büyük umut vermişti her geçen gün daha kötüye gidiyor maalesef..
randers maçı

ama o da normal değildi. aşırı iyiydi o gün.

o performansı sürdürememesi normal.

fakat şu anda da aşırı kötü. bu haliyle 11 oynaması mümkün değil. çıkmalı hemen

Avrupa çapında defans hattimiz var,hücum attı acemiler mangası gibi.Ne kadar dengesiz bir takım kurdular inanılmaz.Bu kadro şampiyon olamaz.halilden forvet olmaz, Muhammed veya diagne ile birlikte oynamalari gerekli.
🥵

Taraftar mı takımı uyutuyor, takım mı taraftarı uyutuyor çözemiyorum. Evimizdeki maçlar hazırlık maçı gibi olmaya başladı.

Avrupa biraz iddialı olmuş renktaş

Ben bizim dandik ligde güvenemiyorum bizim beklere

Sen Avrupa diyorsun

Iste bizim takimda tek bir futbolcuda olan sey bireysel yetenek boyle maclarda bu tip adamlar lazim terim bu adami cikarip duruyor rezilde oynasa 90 dakka sahada kamali bir topa vurur mac cevirir esas uzucu olay koca Galatasaray takiminda bireysel yetenegi olan tek oyuncunun olmasi

Geri
Üst Alt