⚽ SL 21/22 H:11 | Galatasaray 2-0 Gaziantep FK | MS | 31 Ekim

ilk yarı halil 10 tane gol kaçırır.Gol yemezsek ikinci yarı diagne ya da mohammed girer gol atarız.

Yahu Halil'de son vuruş yok. Diagne gol atabilir ama oyun içinde yok hiç bir şekilde kalıbının , gücünün ayarında oynayamiyor. Bjk maçında rezaletti. İyisi ile kötüsü ile sevabı günahı ile Mohamed var elimizde adam formda ,milli takımda bile atıyor artık her mac kesme usta şu adamı yahu her maç forvet değiştiriyoruz.

basit, önlemi kolay 1 oyun anlayışımız ve eksik orta saha hattımız olduğu için puan bırakırsak şaşırmam.

Milyonları götüren hocama zahmet olacak ama bari Antep'e karşı iyi oynayalım artık.

Mustafa ilk yarıda 2 gol atardı yani bunu görememek için kör olmak lazım KÖR. Şu kulübe bir kez olsun maddi anlamda katkın olsun para edecek topçun yerine kiralık herifi parlatip ne kazanacaksin.
money
muzo dervişoğluyla nasıl bir kankilikleri vardır kim bilir yüce hocamızın

Penaltı atarsan oynamaya devam kacirirsan gel otur yanıma normal düşünen Terim destek olsun motivasyonu düşmesin diye Mohammedi oynatirdi bugün ama hoca eskisi gibi değil çok değişti düşüncesi tarzı yaklaşımı ...

Mostafa yerinde olsam,bir seneyi kayıp olarak görüp bir an evvel atardım kendimi avrupaya.Girdiğimde de o ayarda oynardım bu saatten sonra.Bu inatla uğraşılmaz. Halil bana gol makinesi sanki. Bizim olmayan ve olmayacak bir oyuncuda ısrar egove inatla açıklanır ,Galatasaray menfaati ile açıklanamaz.

Hocanın mohamed' e karşı kini var artık net. Valla böyle devam edecek ise yolları ayıralım Mohamed ile devre arası yazık günahtır ya. Normal Fatih hoca penaltı kaçıran oyuncuya sırf destek olsun diye kötü oynasa bile ilk 11 e yazar bir sonraki maç . Burda mostafa formda olmasına rağmen kesmiş hemen. Sadece bu olay için demiyorum , Mostafa dan çok kolay vazgeçiyor, basın toplantilarinda hedef alıyor v.s

çok sağlam 11
FDCSUY8XIAAYD9z

Halil ilk yarı net 2-3 tane kaçırır. Kolay maç zora girer ,sonra cevirirmiyiz bilemem. Klasik senaryo

Her maçta başka forvetle oynayan takımın şampiyonluk şansı var mıdır.

Bu Muhammet bize yine kesin gol atar bu arada.

Halil e gömmeye bir süre ara verelim gol kaçırınca yükleniriz artık bakıcaz duruma göre

basit, önlemi kolay 1 oyun anlayışımız ve eksik orta saha hattımız olduğu için puan bırakırsak şaşırmam.
Halil ilk yariyi rezil ederse devre arasi oyundan alinir. Yerine giren de kötü oynarsa bir sonraki mac artik bugün oyuna girmeyen veya son 5 dakika oyuna giren ilk 11 baslar.

Geri
Üst Alt