- 26 Kasım 2012
- 179.209
- 241.286
- 5.688
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah öyle olur4 tane atarız Terim fan boylar sahne alır.
sızıntı var bumut
Tarihe dikkat
evine gidecek maç sonu zatenŞöyle yeneriz böyle fark atariz. Hayaller ve gerçekler diyorum.. Bu maci da alamaz ise bir zahmet gitsin artik.
4 tane atarız Terim fan boylar sahne alır.
Seni çok sinirli görüyorum adminimStat bombos bir de kapasiteyi 60000 kisi yapalim diyenler var, para bol nasil olsa.
Bu futbol icin 5 bin kisi gidiyorsa sukretmek lazim.
![]()
GS 4 atsın bütün terim fanları forumu işgal etsin. Önemli olan Galatasarayin geleceğidir.enteresan bir post. inş atamayız da internette haklı çıkarsın rtaş. ftcilerin mesajlarını okumaktansa puan kaybetmeyi yeğleriz
Sinirden cok umitsizim, Terim taraftara hayal satiyor bazi ulke liderlerin yaptigi gibi ama cepte var sifir kurus. Sen gel iyi futbol oynuyoruz diyor, hani ben salagim sanirim sezon basindan beri iyi futbolu goremeyen tek kisiyim herhalde. Sonra stat niye bos diyorlar. Hmm neden acaba?Seni çok sinirli görüyorum adminim
Ekip dediğin 3-5 kişi zaten bizde.Bu sızmaların hocadan habersiz olmasını düşünemiyorum.
Tarihe dikkat
E bu kadar dar bir ekiple istemediği durumu haftalardır engelleyemiyorsa daha kötü.Habersiz bence, bir teknik adam niye kadrosunun günler önceden sızmasına goz yumar, erol bulut belki baris oynayacak diye bek degisti, takim kurgusunu degistirdi