⚽ SL 21/22 H:11 | Galatasaray 2-0 Gaziantep FK | MS | 31 Ekim

her mac farkli 11

tepki toplamasinlar diye ic sahada gencleri sürmüs herhalde sahaya

eyvah yağmur. puan kaybı için uygun ortam neyazıkki

Taraftar takıma notunu vermiş. Gs taraftarı akıllıdır oynanan futbola göre fazla bile gelen taraftar. Ayrıca ülkenin durumu da malum futbol izlemek lüks oldu.

Hoca ocak ayında çilek istediğini söylemiş ben bu anlamı çıkardım. Paralar gidecek yine

Fark atmamız lazım artık rakip sandığımız takımlar tese hariç alayı cacık serinin başlangıcı olmali

Şöyle bir 11’lere baktım da, bu maç değil 90 dk, 2.5 gün oynansa biz bu 5’li defansı açamayız gibi. Umarım yanılırım. Yine kısır geçen, bol pas yapıp şut atamadığımız, gereksiz hatalarla rakibe pozisyon vereceğimiz maç gibi duruyor.

Yardimcilarina bir goz atsin onu bile beceremiyor artik. Yoksa kimin sizdirdigini 2 dakika da cozer.
yardımcılardan degil bence,soyunma odasına baska kimler giriyorsa malzemeci fizyoterapist tarzı adamlar olabilir
hoca eskiden bunu basın önünde direkt söylerdi ama simdi ya bilmiyor ya umursamıyor

genç takım oluşturacaz diye takıma tek yıldız oyuncu bile transfer etmezsen, üstüne bi de iğrenç ötesi bi futbol sunarsan yıllardır, tabiki taraftar gitmez stada. bu pandemi ortamında insanların kabız futbol izleyip kahır çekmek için stada gitmeyi tercih etmemesi doğal.

çok sağlam 11
FDCSUY8XIAAYD9z
Vay Erdoğan Reis ve Merkel haaaa

Güzel tandem

Taraftar takima degil Fatih Terim'e notunu vermistir. Morutan, Cicaldau, Berkan gibi piril piril cocuklara kimsenin bir sey dedigi yok.

Tepkiler Muslera-Aanholt-Babel-Feghouli-Terim-Taylan gibi isimlere.

4-1 alırız

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cloud muhtemelen kapanacak ve kontra arayacak kapanan takımları şut atmadan çözmek zor bakalım hoca şuta izin verecekmi

Geri
Üst Alt