⚽ SL 21/22 H:11 | Galatasaray 2-0 Gaziantep FK | MS | 31 Ekim

Maçın başında mazereti koydu zaten haşmetmeabları.Transfer dedi çıktı işin içinden.Kendinde hiçbir sorun görmeyen insanla olmaz.

Sahada hem halil.hem Mustafa'nın olduğu oyun düzeni bulmamız şart

Bu baris alper denen gereksiz oyundan cikmadikca bir kisi eksik oynuyoruz hucumda adamin hic bir meziyeti yok at kos onuda beceremiyor buna 1.5 milyon euro kim verdiyse futboldan zerre anlamiyor

Enerji lazim ya kimse bisey denemiylr

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Şu ana kadar takımın en iyisi Marcao

Ve ben burada iyi oynuyoruz yorumları okuyorum

Allahım sabır ver
geçen hafta beşiktaş maçının devre arasında süperiz ucuyoruz kaçıyoruz diyenler vardı orta sahayi geçemememize rağmen, boşuna demiyorum iyice fener taraftarına dönüyoruz

Halil forvet arkası oynar cok faydalı olur.bize 2 kanat transferi şart.ve orta saha şart.gustavo yerine onyekuru veya Bruma alsaydik farklı şeyler konuşuyorduk.

Defans olarak iyiyiz ama hücumda bay çok yetersiz ne hızıyla iş görebiliyor ne tekniğiyle, morutan adam eksiltmede iyi topu kolay kaybetmiyor ama pas ve orta denemeleri fecaat

morutan sürünse de sahada kalmalı. yerine girecek oyuncu babel..

Forumun cizdigi tabloya bakarsak kume dusecegiz. Bence bugun oyun ve duzelis olarak kotu degiliz. Morutan’a forma sansi verdikce hatalarini duzeltecektir. Bu adamlar hazir olsa zaten bu paralara alamazdik.

Bence tek net kotu transfer PVA.

Antwerp çok kapanıyo. Morutzan'ın ceza sahasına yaklaşması lazım

Takım enerji dolu olsun diye gençleşme operasyonu yaptılar, yine yok olmuyor. Kaliteli topçu eksikliğimiz çok…

Geri
Üst Alt