Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.424
- 21.308
- 2.098
Larinin sözleşmesinin son senesiymis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Al işte. @Serkan Şafak Mutlu musun ?
Şampiyon olacağız!Biz ne yaparız?
Bana zaten o dedi Arslaner dondu caps atsana diye.Al işte. @Serkan Şafak Mutlu musun ?
---
TS'den korkmayın üstatlar stresi kaldıramaz bunlar illa ki cortlayacaklar yeter ki biz iyi bir devre arası geçirelim eksikleri kapatalım gerisi hava civa.
Kaledeki kendine gelmeli ama kankaŞampiyon olacağız!
Mevcut durumda zor, Hem Ts çok nadir takılıyor hemde biz ligde yeterince iyi değiliz, Eğer ligde daha istikrarlı oynarsak Trabzon'un bu puanları çok avantaj olacak onu anlatmak istedim.Yakalayacagiz
Tahmin ettim zaten, bir kaç saat önce muhabbeti geçti.Bana zaten o dedi Arslaner dondu caps atsana diye.
Flütüne 1 sana 2.Flüt fanı Sn arslaneri selamlıyoruz
Buna saksafon lazimTahmin ettim zaten, bir kaç saat önce muhabbeti geçti.
Flütüne 1 sana 2.
Hiç kimse kendi takımının puan kaybedeceğinin hesabını yapmıyor ama kaybediyor.Bunun ekran görüntüsünü al bir kenara koy,sezon sonunda keşke 8taş yenseymiş diyeceğini duyar gibiyim.Şimdi her hafta ts nin maçı ne oldu diye puan cetveline bakarsın artık.Kesinlikle katılmıyorum. Trabzonspor istersen 15 puan fark atsın sahada elleri ayaklarına dolaşıyor, panikten hiçbir şey oynayamadılar 2. yarı. Eğer yarın biz kazanır üstüne de Fenerbahçe puan kaybederse muhteşem olacak. Beşiktaş'ın mental olarak çökmesi, yarıştan kopması, yarıştığımız takım sayısının azalması önemli şeyler.