⚽ SL 21/22 H:12 | Karagümrük 1-1 Galatasaray | MS | 7 Kasım

Gümrük de bizim gibi pasla çıkmaya çalışıyor önde basarsak alırız topları

Karagumrugu böyle bulduk biz kendi kadro rezilligimizden degerlendiremiyoruz

Bizim takımın penaltı noktası üzerinde dahi çalım atma, pas verme, sonra bi daha pas verme olayında nefret ediyorum. Geçen sene ceza sahası dışından şut çeken oyuncumız yoktu, bu sene 6 pastan şut çeken ouuncumuz yok

Orta kafa gol deneniyor kafa vuracak adam oyunda değil verkaç diyoruz oda yok ne oynuyonuz siz.

herıfın gotunu cekin aynen

hadi atalım artık bu kdr oyalanma yeterli

Lokomotif maçıyla ne büyük fırsat teptiğimizi tekrardan görüyorum bu maçla.

Bu futbolla Marsilya maçından ve Lazio deplasmanından çıkamayıp grubu üçüncü bitirirsek hiç şaşırmam.

Stopersiz oynasalar bile fark etmez, biz forvetsiz oynuyoruz

Bu nasıl bi pas futbolu abi Xavi ve Inıesta izlese futbola tövbe eder yemin ediyorum

Kerem'in pozizyonunda Mohammed direk çakiyor, forvetsiz maça çıkmaz takım rakip Karagümrük hocam Real değil

zamanında ırkçı hamzanın burak ve umutu önlü arkalı oynattıgı gibi oynamali halil

Babel futbolcu değil basketbolcu gibi pozisyon aliyo.Sanirsin herif Joel Embiid.Her topu aldiginda herifin sirti rakip kaleye donuk topu korumaya calisiyo.Bu adami hala 11 oynatmaya devam ediyo buyuk teknik direktörümuz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abi oynatsana ligdeki maçlarda mustafayi diagneyi dövüyorlar halili kör müsün skor katkısı yok herifin neye zorluyorsun

karagumruk 5 dkda bir yere yatıyor zemine sabun atılmıs kayılıyor defansta top döndürüyorlar aykut kocaman style bu takım küme dusmeli

Geri
Üst Alt