⚽ SL 21/22 H:12 | Karagümrük 1-1 Galatasaray | MS | 7 Kasım

Zeminde sıkıntı mı var anlamadım bizimkiler sürekli kayıp duruyor

Diagne-Babel değişikliği iyi olabilir. Biglia'yı zorlayacak biri lazım.

Rakip atak yaparken son 1 dk at kendini yere kivran hakem maçı durdursun sonra normal sürede maçı bitirsin bizim hakemler vasat bile değil o derece kotu

Mohamed'i bir pasla linç edenler altı pastan gol kaçırma rekoru kıran Halil'e iki çift kelam edin de objektif olduğunuza inanalım.Ama laf edemezsiniz çünkü ulu hocanızın has adamı!

halilden daha fazla verim alabilmek için çift forvet daha ideal olur bence

Diagneyi de amma abarttınız be kardeşim bu takimin kazanilmasi gereken para kazanacağı forveti mostafa muhammed dir şunu bi idrak edemediniz. 10 maçta 1 gol atan halille nah şampiyon oluruz. Brentfordun topçusuna sene sonu inşallah 8 milyon bayılmayız

Diagne 90 dakika yürüyüp denk gelirse boş kale pozisyonu arıyor. Mostafa tam oyuna katılmaya her topu indirmeye başlamıştı Terim ilk onbirden kesti bozdu adamı.

beğenen var mı şu futbolu? ben gerçekten bıktım artık. 1 şut atamaz mı bi takım ya sorsan taktiktir bu rakibi uyutup 2. yarı 1 gol buluruz der hocamız.

Hafta içi Avrupa maçındaki ciddiyetin yarısı olsa maç biterdi çoktan, toplama bir takım olan karagümrüğü bile zorlayamıyoruz

Geri
Üst Alt