⚽ SL 21/22 H:12 | Karagümrük 1-1 Galatasaray | MS | 7 Kasım

onde bastigimizda dikkat edin mala bagliyorlar. onde basin arkadas. bu takim bu oyunu oynar. Zaten ileri tarafta cok becerikli takim degiliz.

Cica yerine Taylan, kılınç yerine feg,Babel yerine morutan Halil yerine diagne girmeli.

İçerde cica kılınç kerem halil var, babel bunlara orta yapıyor 😄 ulan heosini toplasan zaten diagne nin omzuna geliyor. Ne malca bi anlayış bu. Paso orta yapıp duracaksınız madem ona göre kadro çıkartsana hoca

Yeneriz, ederiz onlar bir şekilde hallolur geçen sene öldük bittik derken 1 golle şampiyonluğu kaçırdık esas sıkıntı oyun.. Çok uzun zamandır iyi futbol oynadığımızı hatırlamıyorum bu durum hakikaten can sıkmaya başladı.
Farklı rahat bir mac kazandığımızı hatırlamıyorum en son ne zaman kazandık böyle bir maç. Ilk yarıda 2 gol ne zaman attık en son trabzon maçıydı sanırım o da burnumuzdan geldi.

takımda ki sorunları oyuncu özelinde değerlendirmekte yanlış, bizim sövdüklerimizi rakiplere versen taş gibi oynar ya geçiniz

Babel
Emre
Halil

Çok kötü oynadılar. Berkan-Cica-Kerem çıkamaz. Ömer kötü değil. Yedlin'in alternatifi yok.

5 değişikliği nasıl dolduracak merak ediyorum.

Hoca 5 tane değiştirmeden rahat edemiyor ama 2 veya 3 tane değiştirmeden takım bir şey yapamıyor zaten.

şu olaya uyuz oluyorum yav
ciminin son kornerde poposu üff oldu diye son atakta dışarı atıyoruz topu centilmenlik diye halbuki bişey yok
rize maçında berkanın taşşakları patlatıldı adamlar geldiler golü attılar. saçma sapan harektler yav
ne güzel dünya atak yap adam kendini yere atsın sende topu dışarı at.

ŞU hoca gitsin diye her boka elestiri yapan zaatlardan kurtulmadikca bu forum cekilmez olacak.Adamlar Galatasarayli degil anti terimci olmus.Tamam bencede gitmeli hoca ama oto boku onu bunu subu bunu hocaya baglamaktan vazgecin.Bak bak Hoca yuzunden m.o toplara eskisi gibi kafa vuramiyormus Allah allah sanki adami sacindan tutuyo m.o eskisi gibi vurma toplara diye.

Dün trabzonun puan kaybetmesini isteyenlere bu güven nerden geliyor anlamıyorum

Geri
Üst Alt