⚽ SL 21/22 H:12 | Karagümrük 1-1 Galatasaray | MS | 7 Kasım

Takım her geçen maç daha iyi olacağının sinyallerini veriyor istikrarlı bir futbol görelim sonuca yansır yalnız Yedlin ve RVA'ya acil çözüm bulmamız lazım ikisinin hem defansif hem hücumsal anlamda sıkıntıları var onun hariç takımdaki herkes bir şekilde işliyor bekler işlemeyince de set hücumlarımız tamamen zarar görüyor çizgiye inip oyunu yatayda rakibi açamıyoruz ya da dengesini bozamıyoruz defans yapsınlar desek onu da beceremiyorlar aynı golden 3-4 tane yedik umarım bir çözüm bulabiliriz.

Yarın yenersek Hatayspor’un takılması durumunda 2.sıraya çıkıyoruz. Bir hava yakalarsak vurur geçeriz. Ki sezon içinde Gedson ve istediğimiz diğer transferleri yaparsak şampiyonluk gelir. Trabzonspor’a da çok takılmayın,Abdullah Avcı takımları hep böyledir. Sezon içinde bazen dip yapıyorlar. Sonra kovuluyor zaten.

Muzlera
Amerigalı-Sarı-AssHunter-ÖmerDeBruyne
Kroos-Deli Oğlan-Emre K.
Messi-Golsüz-Kerem

Allah tamamina erdirsin

Nisanimda playoff icerdeki fb derbisi vardi radyodan dinlemistim ulan ne kacirmistik, ne heycanliydi be
hayirli olsun renkdas. madem izleyemiyosun caktirmadan telefondanda takip etmeye çalışma. daha ilk günden Gs mi ben mi tartışmalari başlamasın
ALLAH mesut etsin İNŞALLAH
Hayırlı olsun üstat.

Ben senin yerine de izlerim.
Hayırlı olsun mutluluklar dilerim. Zaten takımın ligde uçan kaçan bir futbol oynadığı yok çok bir şey kaçıracağınızı sanmıyorum.
Allah razı olsun cümlenizden. İnşallah hayırlısıyla güzel bir gün olsun yarın her açıdan. Çevredikelere skor kontrolü yaptırtcam

Gündüz maçı, maç olimpiyatta, hava iç karartıcı, rakip ters bir takım ve yorgunuz. Tüm bu olumsuzluklara rağmen kazanabilirsek ki iyi yada kötü oyun farketmez, çok kritik bir viraj dönülür.

Muslera
Yedlin Nelson Marcao Ömer
Kutlu
Feghouli Kılınç Cica Kerem
Diagne​

bence 11 bu olacak.
Assuncao veya babel sürprizide olabilir

Herkes çok korkuyor ama benim sezon başından bu yana banko 3 puan yazdığım tek maç bu maç :)

Farioli hoca değil Gümrüğün bir şey oynadığı yok. Tam bizim iyi oynayabildiğimiz oyunu bize oynattırabilecek bir takım. Kapanmaz salak salak 2. bölgede top çevirirler, bizim şok baskılarımız karşısında boyunları bükülür.

1-3 veya 0-3 Galatasaray galibiyeti bekliyorum.

Gündüz vakti oynadigimiz maclardan pek sansimiz tutmadi yanilmiyorsam, üstüne bide olimpiyat stadyumunda. Sıkıntılı..

Geri
Üst Alt