⚽ SL 21/22 H:12 | Karagümrük 1-1 Galatasaray | MS | 7 Kasım

Halilin sahada yaptıklarını görmüyorsan futbol konuşmayalım seninle. Tamam forvet pozisyonunda oynatmam ben olsam ancak bu takımın en katkı sağlayanların başında gelir. Siz futbolu gol atan atmayan olarak görüyorsanız beni birdaha alıntılama
İzle daha kaç mac izleyecez bakalım

Senin ilk 11 inde ki her oyuncun rahatlıkla Gümrük ilk 11inde oynar arada kalite farki yaratacak oyuncun yok üstüne emekli bir hocan....

Bırakın yenilelim f5 e de takılalım belki adam gider geleceğimiİ kurtarırız. Koca gs takımı nasıl futbolun f sini oynayamaz.bu adam hocaysa bu oynanan nedir allah aşkına.ne oynuyor bu takım napıyor bu takım hangi organizasyonu çalışmış ve başarıyla yapıyor sürekli?elinde şutor ve rahat adam eksilten morutan felan var oynatmıyorsun hadi oynatmıyorsun niye geç sokuyorsun napmaya çalışıyorsun be allahın belası adam

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

feghouli'yi oyuna alırken aklın neredeydi be ADAM!

Yeter artık fatim terim yeter tamam artık demeyi öğrenmemiz lazım hér anlamda

3 tane soğuk adamı sokup gol atmalarını bekle. Keremi çıkarmak aptallik. Barış ne yapacak?

Fatih terim futbol fukarası şanslı bir megolomandır, Galatasarayın en büyük sorunu ve hatta kangrenidir.

Ulan sehir takimini destekleyen taraftar gibi her hafta bala dote galibiyet kovalayip iyi iyunu hic goremeyip obur haftaya bakıyoz..Yok biyke olmuyacak yeter

Terim artık kredisini tamamen bitirdi. Bugün yaptığı şey hayatımızda gördüğümüz en kötü hocalık. Rize de çekirge sıçradı da nereye kadar sıçrayacak.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Terimin kredisi bitmez kardes.

Geri
Üst Alt