Cengiz Güneş
Büyük Kaptan
- 10 Temmuz 2011
- 25.449
- 20.658
- 2.738
efecan ın sol ayaktan mı sekiyor bişey anlamadım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
efecan ın sol ayaktan mı sekiyor bişey anlamadım
Vidadan gidiyo topefecan ın sol ayaktan mı sekiyor bişey anlamadım
İddiası olmayan takımlarda,bu tür futbolcular daha rahat olup ve üzerinde baskı hissetmiyorlar.Alanya kazansa ne olur kaybetse ne olur modundalar.Emre Akbaba biz de oynarken bu fizik gücünde değildi. Ayrıca bu kadar süratlide değildi.. Bizden giden her oyuncunun fizik gücü ve süratı artıyor nedense ? Neden acaba ? Düşünün bakalım...
6 saniye kuralına dayanarak g.tten uydurmada 1 numara kendisiBiri açıklasın bu beygir bu golü neye dayanarak iptal etti
eğer çarpıyorsa -ki ben göremedim- o anda rosier bozuyor gibi gelmişti bana. ama onu göstermedilerefacana çarptığı açıktı tbh ama çarptığı an akbaba ofseytmiydi onu çizmediler sanırım
Ozel mesaj kutunuzu kontrol edin.Hakem sanirim Efecan a ofsayt verdi. Ofsayttan gelip topa mudahale etmeye calistigi icin.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunların kanı bozuk alpercimVida topu atinca ofsayt nasil oluyor? Madem oyle neden VAR, hakemi ofsayt icin kenara cagiriyor? Bunlar kendi gorememis mi?
eğer çarpıyorsa -ki ben göremedim- o anda rosier bozuyor gibi gelmişti bana. ama onu göstermediler