SL 21/22 H:13 | Alanyaspor 2-0 Beşiktaş | MS | 20 Kasım

Emre Akbaba biz de oynarken bu fizik gücünde değildi. Ayrıca bu kadar süratlide değildi.. Bizden giden her oyuncunun fizik gücü ve süratı artıyor nedense ? Neden acaba ? Düşünün bakalım...
İddiası olmayan takımlarda,bu tür futbolcular daha rahat olup ve üzerinde baskı hissetmiyorlar.Alanya kazansa ne olur kaybetse ne olur modundalar.

Vidaya istemeyerek carpip oraya gitse neyse. Ama Vida orda topa bilincli müdale yapiyor. Nasil ofsayt oluyor bu pozisyon?

Ya abi verdikleri goruntuye bak. Top ayaktan cikiyor emre ofsaytta dogru ama top emreye gitmiyor. Yayinci kurulus olarak bu pozisyonu neden gosteriyorsun. Akabinde top vida'dan emre'nin onune dusuyor. Bu her yerde gol ama bizim ulkemizde ofsayt. Ayrica ofsayt icin hakem mi cagirilir lan. Nasil sacmalik bu.

Alper ulusoy Beşiktaş'ı üzmeyen Beşiktaşlılar dan fanatik adamin hala düdük çalması türk hakemliğinin rezilliği.

eğer çarpıyorsa -ki ben göremedim- o anda rosier bozuyor gibi gelmişti bana. ama onu göstermediler

ben walla ilk tekrarda önce vidaya sonra efacana çarptığını gördüm ama dediğin gibi rozierle akbaba hizada gibi idi ona bakmadılar. adilik ve itlik

Geri
Üst Alt