SL 21/22 H:13 | Alanyaspor 2-0 Beşiktaş | MS | 20 Kasım

İnanın bu ligden midem bulanıyor artık.. Son 4 yıldır inanılmaz kollanıyor bjk camiası..

Burak Elmas daha beyaz sayfa açacaz falan demekle uğraşsın.. Atı alan arpayı götürüyor bizim paşa hala şirinlik yapma peşinde..

Büyük kaptan ve cimbomun cocugu akbaba sikecileri zor durumda birakmaya devam ediyorlar

yarin sira bizde artik

Efecanin arka ayagi ofsayt madem efecan ofsayt niye vara cagiriyon andaval milletin kafasini karistiriyorsun

Top efecana çarpmıyor direkt vida'dan gidiyor. Kılıf olarak efecan vida'yı bozuyor diye değerlendirmişlerdir muhtemelen. Benim aklıma takılan pozisyon ofsayt ise zaten orta hakem çağrılmıyor, bunda neden çağrıldı anlayam var mı ?

Efecana çarpmıyo direkt vidadan gidiyo top ama top vidaya atılırken akbaba ofsayt

Haklı ofsayt ama en azından hakem iptal ettiği için psikolojik olarak baskı altına girdi iyi oldu

Efecana çarpmıyo direkt vidadan gidiyo top ama top vidaya atılırken akbaba ofsayt

Haklı ofsayt ama en azından hakem iptal ettiği için psikolojik olarak baskı altına girdi iyi oldu

Iyide vida topu uzaklastirmaya calisiyor. Ondan sekip emre'nin onune gitmiyor ki. Bu durumda ofsayt olmamasi lazim.

alanyalı oyuncu pas attığında efecan ofsayt ise iptal kararı doğru olabilir

Top efecana çarpmıyor direkt vida'dan gidiyor. Kılıf olarak efecan vida'yı bozuyor diye değerlendirmişlerdir muhtemelen. Benim aklıma takılan pozisyon ofsayt ise zaten orta hakem çağrılmıyor, bunda neden çağrıldı anlayam var mı ?
Efecan, Vida'yı bozuyorsa ofsayt ver dedi. O da verdi ama bozup bozmamasına sadece 2 saniye baktı.

Savunma oyuncusu topa müdahale ettiği müddetçe ofsayt ortadan kalkıyo.Bakınız şampiyon olduğumuz sezon Onyekuru'nun Başakşehir maçında attığı gol.

İptal edilen golde Vida topa vuruyo ama Efecan'ın ayağına değip değmediğini tam göremedim değiyorsa eğer topla oynayan en son oyuncu o
olduğu için ondan gelen top için Emre ofsayt.Ancak o anda Efecan'dan gelen pozisyonda Emre ofsayt mı ona da bakmak lazım.Neye ofsayt verdiler hala çözemedim.

Geri
Üst Alt