SL 21/22 H:13 | Alanyaspor 2-0 Beşiktaş | MS | 20 Kasım

Bu efecanin arka ayagi nerde getirin bjkye girsin bari

FEpvWDaXsAIhUAU

akbaba hala aynı akbaba goldeki vuruşu bile kötüydü

alanya'da olur bizde olmaz

ewt efecana çarpmıyo heralde ben 3 snde karar verince heralde çarptı dedim
eğer efecan vidanın hamlesini bozuor ve uzaklaştırmasına mani oluorsa, o zmn ofseyt deriz.

İptal edilen golde Vida topa vuruyo ama Efecan'ın ayağına değip değmediğini tam göremedim değiyorsa eğer topla oynayan en son oyuncu o
olduğu için ondan gelen top için Emre ofsayt.Ancak o anda Efecan'dan gelen pozisyonda Emre ofsayt mı ona da bakmak lazım.Neye ofsayt verdiler hala çözemedim.
Eğer senin söylediğin kural varsa ona ofsayt verdiler başka türlü mümkün değil

Pas efecana atıldığı an akbaba ofsayt,efecanla vidayla alakası yok posyonun çünkü top efecandan değil vidadan gidiyo

Efecan pozisyonun içine giriyor, kural ofsayttaki adam topa dokunmasa da pozisyonun içine girerse ofsayt benim bildiğim.

Beşiktaş bu ligde en çok ağlayan ama en çokta kayırılan takımdır. Evin yaramaz çocuğu misali. İnanın biz olsak net golü verirlerdi VAR bile olmazdı. Beşiktaşın son yıllarda çok değişik bir lobisi oluştu. Altı üstü Beşiktaş yani bu kadar önemsenmesi akıl alır gibi değil.
Pozisyonun ofsayt olmadığını düşünenler için bknz: Galatasaray-Başakşehir şampiyonluk maçında Onyekuru’nun attığı gol.

futbol bu kadar karmaşık bişey değil yav. her hafta yeni bir şey türüyor lige bak.

Pjanic kötü müydü niye çıkarttı?

Efecan aktif alanda diye mı ofsayt verdiler buz gibi gole acaba

Alex Tesera itlikte Rosier'i aratmiyor

nasıl 2 defa direkten döndü öyle yaw

Geri
Üst Alt