SL 21/22 H:13 | Alanyaspor 2-0 Beşiktaş | MS | 20 Kasım

Daha önce Fenerbahçe için söylediğimin aynısını Beşiktaş için söylüyorum. Beşiktaş için lig bugün bitmiştir, bu ligde 3 maç üstüste mağlup olan takım şampiyon olamaz. Çok tuhaf ama bu kadar kötü olmamıza rağmen muhtemelen Ts ve biz çekişicez şampiyonluk için.

Bizide saf dışı bıraktılar ,zaten ölümüz bu ligde şampiyonluğa oynar ,sırf buyüzden hamsilerin şampiyonluğu garanti olsun sakatlık formsuzluk avcının loserliği felan yüzünden şampiyonluktan olmasınlar diye işi sıkı tutup bizede 9 puan fark yaptırdılar ve büyük ihtimalle 12 puandan aşağı olmayacak ilk devre.

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

beşiktaş gücünü hafta içi oynanacak ajax maçına saklıyor.
ajax'tan 6 tane değil de, 3 tane yiyelim diye fazla zorlamadılar bu maçta.
ben o maçta gerçek güçlerini göstereceklerine inanıyorum.
4
20.11.2021 21:03 ~ 21:03 scdfms

bu kargalari bu sezon ipten alan ersun yalanin 2-0dan maci vermesi oldu. simdi 2.kez o b.k yoluna girdiler.

hakemler ayar verse bile bu mallardan bir sey olacagi yok.

Umut güneş nasıl oynadı bugün işimize yarar mı?

Sezon başında bu forumda bazı arkadaşlar ile Bjk transferleri isim olarak iyi olsada yanlış dediğimizde, Texeira 1 sene top oynamadı dediğimizde, bizim yaptığımız hatayı yapıyor dediğimizde forumda Bjk'yi öven her transferini öven kişiler bizlere at gözlüğü falan diyerek hakaret ediyorlardı.

Sezon başında bu forumda bazı arkadaşlar ile Bjk transferleri isim olarak iyi olsada yanlış dediğimizde, Texeira 1 sene top oynamadı dediğimizde, bizim yaptığımız hatayı yapıyor dediğimizde forumda Bjk'yi öven her transferini öven kişiler bizlere at gözlüğü falan diyerek hakaret ediyorlardı.
O insanlar o güzel atlara binip gittiler

Geri
Üst Alt