- 23 Aralık 2008
- 59.953
- 57.470
- 4.858
2taş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha önce Fenerbahçe için söylediğimin aynısını Beşiktaş için söylüyorum. Beşiktaş için lig bugün bitmiştir, bu ligde 3 maç üstüste mağlup olan takım şampiyon olamaz. Çok tuhaf ama bu kadar kötü olmamıza rağmen muhtemelen Ts ve biz çekişicez şampiyonluk için.
Daum mu?
Yaşıyor mu hala o?
Yaşıyorsa bile evinin tuvaletini zor bulur.
Soguk espirileri oldumu olasi sevmem ondandirBana niye sinirleniyorsun
Napiyon evren iyi misin. Yarın feneri dudukleyecek miyiz senceSoguk espirileri oldumu olasi sevmem ondandir
Artik birsey soylenmiyor berkan geldi vasati gecemedi aslinda iyi oynadi ama risk iste denenirmi bilemedimUmut güneş nasıl oynadı bugün işimize yarar mı?
evrenn evrennArtik birsey soylenmiyor berkan geldi vasati gecemedi aslinda iyi oynadi ama risk iste denenirmi bilemedim
Saol sen nasilsinNapiyon evren iyi misin. Yarın feneri dudukleyecek miyiz sence
gedson bjkde diye gezen tipler degil miYa bu forumda 3-4 tane kripto BJKli vardı hiç sesleri çıkmıyor ahahah
O insanlar o güzel atlara binip gittilerSezon başında bu forumda bazı arkadaşlar ile Bjk transferleri isim olarak iyi olsada yanlış dediğimizde, Texeira 1 sene top oynamadı dediğimizde, bizim yaptığımız hatayı yapıyor dediğimizde forumda Bjk'yi öven her transferini öven kişiler bizlere at gözlüğü falan diyerek hakaret ediyorlardı.
Kimki onlar doktorum. Memiktaslilari teselli edelimYa bu forumda 3-4 tane kripto BJKli vardı hiç sesleri çıkmıyor ahahah