⚽ SL 21/22 H:13 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 21 Kasım

1 0 öndesin yediğimiz gol komik otesi. Bizim gibi üst uste saçma sapan gol yiyen başka takım yok

Fegholi denen HERIF el freni gibi HERIF. Halil de bir halt yemiyor. Büyük ihtimal Morutan çıkartır bu basımizdaki

2.yariya degisiklikler ile baslanmalı yoksa gidisat iyi değil

Mert Hakan ve Tisserand'ı attırmamız lazım.

Mesut ozil denen yavsaktan gol yediniz ya Allah cezanizi versin kagni gibi adama 40 metre top surdurup sut attirdiniz akil alir gibi degil irfan ve mhy yavsaklarindan da gol yiyinde tam olsun

Morutan gol dışında çok kötü. Halil de her zamanki gibi eksil yapıyor her hareketi. Bizim pas kalitemiz düşük zaten. Onların ne artısı da daha iyi pas atan oyuncuları var.

Sanırsın dakika 90 verdiğimiz kontra ya Bak inanılır gibi değil
Ulan zaten 1-0 öndesin

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamlar bizden daha fazla top yaptı bu nasıl oluyor ? Anlamadım onlar daha yaşlı bu arada

orta sahaya taylan girmeli

Alacagiz sikinti yapmayin. Halil mostafa degisikligiyle sonuca gideriz. Birakin azcik umutlansinlar. Mac sonu bizde

mohamed diyorsunuz da çift forvete dönersek orta saha iyice düşecek. taylan net girmeli berkan aşırı yalnız. ömer de son 30 dk alınmalı. çift forvet en son hamle olmalı

Muslera Pereiraya orda niye git burdan diyor? Birak bir kart daha yesin

Ayip yahu bjk ts maçlarında golü atıp 10 dk sonra yedik aynı hastalığı yine devam ettiriyoruz..Faulunun de kornerinin de penaltısının da.. Bu kadar sicik bir ekip olabilir mi abi duran toplarda artık golü gectim kontra oluyor rakibe..1-0 ondesin kornerden dönen topta 60 metre depar atan mesuttan gol yiyorsun..Sizin sisteminize de oynayacağınız topa da sokaym

FT usandım artık senin futbolundan.Kimseyi de dinlemiyor adam ya.Gerçi kim uyaracak o da ayrı mevzu

O oynadı bu oynadı. Ne anlatıyonuz yav. Topu verdik kontraya çıkmak için ancak çıkamadık olay bu. Feg-Morutan baya etkisizdi. Halil de öyle. 1-2 değişiklikle gelir bu maç.

Geri
Üst Alt