Özgür Özel
Aslan Üye
- 15 Eylül 2020
- 7.567
- 6.273
- 673
Evet sebebi bellide söylemekten bıktık zaten bir işe yaramıyor bizim dememizUlan, enayi gibi yenilen gollerin takimi olduk.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet sebebi bellide söylemekten bıktık zaten bir işe yaramıyor bizim dememizUlan, enayi gibi yenilen gollerin takimi olduk.
70de Fener oyundan düştü. Orada maçı bitirmeliydik.
Anhooldun pozisyonu da tam saçmalık orda daha ne pası veriyon arkadaş vur gitsin.
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildiVermese tam tersini söyleyecektiniz geçiniz abi70de Fener oyundan düştü. Orada maçı bitirmeliydik.
Anhooldun pozisyonu da tam saçmalık orda daha ne pası veriyon arkadaş vur gitsin.
TerimHalbuki orda şut çekende bi adam ve defalarca gol atmış oyuncu.terim o kadar kötü oyun istiyorki bi oyuncu yaptığı en iyi şeyi yapmakta tedirgin oluyor
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildiGolü atınca direk defansa çekilip topu rakibe verirsek kontradan gol atabileceğimizi düşünüyor ve rakibi oyuna ortak ediyor Oysa rakibi baskı altına alıp 2 yi bulmak en doğru olan bunu bilmiyor...Maçta öne geçince o maç gidiyor resmen.bi takım avantajı nasıl her defasında dezavantaja çevirir inanılır gibi değil.vallahi terimde utanma olsa ya istifa eder ya oyunu değiştirecek neyse onu yapar.buna ilk 11 tercihide dahil
GALATASARAY
Arena açılalı 10 sene olmuş, bu aldığımız dördüncü fb mağlubiyeti. Ayrıca bjk’ye 2, ts’ye de 4 kez yenildik burada eğer yamulmuyorsam.7 senede 5 beraberlik 2 maglubiyet
ic sahada feneri yillardir yenemiyorsun
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildiAynı hoca ile geliyor.Ben maçı izlerken son dakikalarda dedim artık berabere bitsin, kontrolü kaybettik üstüne FB Osayi,Rossi gibi hızlı kontra oyuncularını aldı.Stoch'un gol attığı maç gibi gol yemeyelim derken geldi gol... Maç berabere bitse neyse dersin hakeme yıkarsın, attık saymadi dersin.10 kişi takımdan gol yersen rezil olursun, söylediklerin havada kalır.kötü olan şey seri de gitti yav
yenemiyosan yenilme anasını satıyım, dejavu yaşıyoruz resmen aynı şeyler devamlı bu futbol kulübünün başına geliyosa burda tesadüf yoktur.
Arena açılalı 10 sene olmuş, bu aldığımız dördüncü fb mağlubiyeti. Ayrıca bjk’ye 2, ts’ye de 4 kez yenildik burada eğer yamulmuyorsam.
Mabed falan diyoruz ama böyle mabede sı*ayım afedersin.
bjk'yi vodafone'da yenemedikArena açılalı 10 sene olmuş, bu aldığımız dördüncü fb mağlubiyeti. Ayrıca bjk’ye 2, ts’ye de 4 kez yenildik burada eğer yamulmuyorsam.
Mabed falan diyoruz ama böyle mabede sı*ayım afedersin.
Söylesene terim ile ilgili maçta ne var ? Ulan galatasaray yenilsin diye dua ediyorsunuz sen misin galatasaraylı? Ben takım ıyi olsun diyorum sen terim kovulsun diyorsun. Terim gitsin diyorum zaten heryerde
Beşiktaş’ın stadı açıldıktan sonra orada bir tane galibiyetimiz yok mesela. 1 beraberlik 4 mağlubiyet mi ne. Adamlar kendi evlerinde rahatça yeniyor deplasmanda da ortak olabiliyor. Bizim derbi karnemiz çok kötü.
İşte gel de kafayı yeme, gel de çıldırma! Abv.bjk'yi vodafone'da yenemedik
ts bjk elini sallayarak 2-3 yılda bir gelip bu stadda yeniyo
fener keza öyle
Yukarıda yazdığıniza demiştim hocam ben.Vallah terimdir sorumlu,billahi terimdir.adam hata yapabilirim denediğim sürekli uyguladığım olmuyor vazgeçeyim demiyor,golcü lazımki gol atayım atayımki maç kazanabileyim halil kerem golcü değil golü golcü atar oyun üstünlüğü gol atarak sağlanır demiyor sürekli hata aynı ve devam ediyor allahın belası
GALATASARAY