⚽ SL 21/22 H:13 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 21 Kasım

Malûm tayfanın Terim'le güvenip Squid Game temalı hazırladığı kareografinin de bir taraflarında patlamaları cabası oldu.Heriflere 50 yıllık malzeme verdik.Alay konusu olduk.Ulan Terim'e güvenilip kareografi mi hazırlanır?Vay ben sizin!

Yav niye patlasın? her şey sahadaki sonuca mı endeksli yani sonuç varsa eğlenelim yoksa duralım.

Bu iş bir eğlence önce bunu kabul edelim yok etmiyorsak takip etmeyelim başka branşlara yönelelim. Sen bir şey yapacaksın onlar kızdıracak dalga geçecek, onlar yapacak biz dalga geçeceğiz rekabet bu yüzden güzeldir bu yüzden bu maçın heyecanı diğerlerinden farklı.

başkalarını eleştirmekten ve hesap sormaktan esas eleştirilmesi ve hesap sorulması gerekene gün gelmiyor

aynen güzel ülkem gibiyiz şu anda hertürlü olumsuzlugu boku püsürügü yaşa ama sorumlu dış güçler iç güçler vs vs

hesap veren varmı tabi yok

Belki bana kızanlar olacak ama madem kalede berke denen acemi oynuyor, iyidir kötüdür tartışılır ama takımda belkide tek şut çekmesini bilen adam olan babeli en azından 2. yarı oyuna alamazmıydı?
Babel e 2 maçta ihtiyaç vardı bu maç ve Moskova maçi. Sürekli pozisyona girdiğimiz iki maçtada şut çekmeyi bilen tek adam olan Babel girmedi.

bir daha arena dolmaz artik

ft gidene kadar insanlarin icinde hep nasil olsa maci kaybederiz hissi olacaktir bundan sonra

su yolun cilesi bu rezil insanlar icin cekilmez

zamaninda canli yayina cikip hagiye sallayanlar su anda piyasada görünmüyor nedense

bu serefsizlerin gücü anca yabanci insanlara yetiyor

Mesut
İrfan
Mert hakan
Sosa
Jacz mi nedir nasi yaziliyosa

bu adamlarla onde basip cikmamizi engelledi adamlar. hepsinin ortak noktasi topu ayagina isteyen ve topla oynayan adamlar topsuz ölü adamlar ama bize karsi her takimin yaptigi gibi çöktüler. Bunlar bile.

bunlar harici Ferdi de sagbek oynadi ha. dusunun yav akliniza gelir mi bu cocugun sagbek oynayabilecegi?

Ben de seviniyorum bu kadar adami bi anda oynatiyo diye ama nereden bileyim hocamin yine sov yapacagini. bilmeliydim ama hata bende

Uyku tutmuyor valla, 4-5 gol atabileceğin takım var karşında topunla tüfeğinle elindeki çift forvetle, gerekirse şut atabilen babelle çık yen be kardeşim şunları, sesimiz kısıldı sabah 10 dan beri Florya, Nef heryere gidiyoruz sonuç ..
Ne oynadığımızı anlayamıyorum, topla en çok oynayan adamımız marcao, yok abi farklı bir formasyon dene , orta dene şut dene yok pas pas pas olmuyor işte anla.
O hakem bozuntularınında gerçekten yedikleri lokma haram zıkım olsun, yazık be kardeşim.Pozisyonları geçtim bu macın hakkı 7 dk uzatmamıydı , kıyıtırk maclarda 12-14 dakika ver fbye burda berke yatsın 5 dk , var incelesin 5 dk ama uzatmaya gelince yazık gerçekten çok yazık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yavşak Kemal Uğurlu uyutmadı senin var oprasyonuna da, köpeklik ettiğin sahiplerene de lanet gelsin

Son dakikalari oyle oynayipta kaybedecek takim yok dunyada nasil beceriyoruz akil alir gibi degil. Resmen yedigimiz goller ders diye okutulur altyapilarda.

Geri
Üst Alt