⚽ SL 21/22 H:13 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 21 Kasım

Muslera
Yedlin Nelsson Marcao PVA
Berkan Cicaldou
Feghouli ⇄ Morutan Kerem
Halil

:unsure:

Kaybettik.Sırada ki gelsin.

Kendimizi 0 point için hazırladık.Sırada ki gelsin.

Fatih Terim Emre Belozoglu GIF - Fatih Terim Emre Belozoglu Galatasaray GIFs

Yine 0-0'lık leş oyunlu bir maç bizleri bekliyor diye düşünüyorum. Son yıllarda içerdeki fb ve vodafone'daki bjk maçlarında hiçbir şey oynamıyoruz. Vitor 4'lü de çıksa, 3'lü de çıksa 1 puana oynayacak. Fener 1 puana oynadığı maçlarda kötü oynamıyor, Frankfurt ve Hatay maçlarında istediklerini aldılar. Biz de bu sene kontrollü oynadığımız Avrupa maçlarında iyi sonuçlar aldık ama 52.000 kişi maçın başında bizi öne itecek ister istemez. Ben o arada birkaç pozisyon bulacağımızı ama atamayacağımızı düşünüyorum. Maç sonuna doğru "bari yemeyelim de böyle bitsin" moduna geçeriz. Fener'de Sosa ve Mert Hakan'dan en az biri oynamazsa bizim için iyi olur. Bizimkinin de Morutan hazırsa oynatması gerekiyor ama Yakup'un 11'leri doğru çıkıyor. Bu yüzden FT Morutan'ı yedek başlatacaktır.

Bence Lokomotiv maçındaki 11'i oynatması lazım. Normal maçlarda çift forvet oynamalıyız ama bu maç için Berkan-Cicaldau çok yumuşak kalır Cicaldau'nun bazı dakikalarda arazi olduğunu düşünürsek. Hele Berkan Ts maçındaki gibi erken bir sarı kart görürse orta sahada düşebiliriz. Rakip kalede ise kanat ortalarında ve duran toplarda zayıf bir Berke var ama bizim davareller de ne orta açabiliyor ne de duran top. Zaten bu sahada attığımız son 2 gol Donk ve Linnes'le kornerden ve korner dönüşü vuruştan gelmişti. FT'nin bu konuda en ufak bir çalışma yaptığını düşünmüyorum. Son basın toplantısında suçu oyuncu özelliklerine ve Barış'a attı zaten. Son olarak skor 0-0 giderse Ömer son 30 dakika orta saha veya sol beke girmeli bence.

Geri
Üst Alt