- 17 Ağustos 2009
- 44.212
- 33.325
- 3.448
Lebron'a benziyor yaşlandıkça
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lebron'a benziyor yaşlandıkça
En son ne zaman böyle rahat bir mac izledik onu bilmiyorum. Her Gs maci 90 dakikalik dogum gibi geciyor olumlu veya olumsuz.Erken goller bulabilirsek fener çabuk dağılır
O sayede aldım. 422 den.İadeler oldu herhalde, sabah passo'da bazı kategorilerde bilet satışı vardı.. çok kısa sürede onlarda tükendi..
IN2020 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Böyle bir durum olursa, devre arası Ali Koç bir sebep bulup çeker takımı sahadan....Halil-diagne-kerem çıkıp karabasan gibi çökmeliyiz bunlara. 3lü savunması her maç tonla pozisyon veriyor, ilk yarıdan 3-0 yakalarız
Yine 45 te oley çekip 90 da ya sabır cekmeyelim de maç bitene kadar durmadan devam etmek lazım azıcık gevşeme olunca penaltı falan bir şeyler ayarlayıp maça ortak ediyorlar feneri kale zaten Allah'a emanetHalil-diagne-kerem çıkıp karabasan gibi çökmeliyiz bunlara. 3lü savunması her maç tonla pozisyon veriyor, ilk yarıdan 3-0 yakalarız
2-0 öne geçtiğimiz maç bile 2-2 bitti, herşey olabiliyor bu derbide
Bende 412'den son anda yakaladımO sayede aldım. 422 den.
Geçen sene Kadıköy'deki maçta benzer yorumu ben yapmıştım,o zaman da Gustavo-Pelkas en iyi oyuncuları idi,yoktular ve kazanmıştık.Yine kazanacağız belki ama biz iyi olduğumuz için değil, rakip kötü olduğu için.Fenerbahceden uc oyuncu cikar bu macta oynamayacak deseler valencia altay ve gustavo secerdim dorduncu oyuncu szlai olurdu bu takimi bu halde yenemiyorsak hic cikmayalim sahaya 2-0 3-0 rahat rahat kazanmaliyiz tabi Terimin egosu izin verirse garip garip oyunculari oynatmazsa